2777
2789
اره دیگه ولی خب به نظرم پیش یک خانواده بزرگ بشه بهتر از این هستش که بره بهزیستی همین دوست من اینقدر ...

بهزیستی هم که بچه ها رو واسه خودش نگه نمی‌داره... میده به آدم های متقاضی که از همه نظر مورد تایید باشند...

یعنی بتوانند هم آسایش مادی بچه رو تامین کنند، هم از لحاظ روحی روانی یه بچه سالم تحویل اجتماع بدن...

حالا میتونند اون دو نفر زوج نابارور باشند، یا زوجی باشند که بچه دارند... حتی به دختر مجرد بالای ۳۰ هم شنیدم اگر شرایط داشته باشه میدن، اما باید مطمئن باشند که شرایط بچه در مقایسه با بهزیستی بدتر نشه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهزیستی هم که بچه ها رو واسه خودش نگه نمی‌داره... میده به آدم های متقاضی که از همه نظر مورد تایید با ...

خب همین دوست منم اول میخواست از بهزیستی بچه بیاره ولی خب ملکی نداشت که به اسمش بزنه شرایط بهزیستی خیلی سخته

نمیشه از راه قانونی شناسنامه گرفت، چون برای صدور شناسنامه باید گواهی تولد داشت و تا ۱۵ روز بعد تولد ...

الان خواهر من اخه همچین مشکلی داره‌.۳ سال پیش یه نوزاد رو از یه گدا خرید (به نوزاد مخدر میدادن که بخوابه)جز همین مخدر کلی مریضی داشت حدود بیست روز خوابوندیم بیمارستان.کلی پول دادیم بهشون چون دل ابجیم سوخته بود برای بچه.الان بچه ۴ سالشه و شدیدا به خواهرم که مادرشه وابستس .خواهر منم به بچه وابستس مثل جونشه براش.تا همین الانم کلی اخاذی کردن هر ماه میگن اگه میخوای بچه رو نگیریم فلان کنید بیسان کنید دیگه خواهرم خسته شد بچشو برداشت برد یه شهر دیگه که ادرس نداشته باشن.اما شناسنامه داره بچه که دست ابجیمه اما به اسم ابجیم نیست.الان برای مدرسه مثلا میتونه بگه من خاله بچه هستم میخوام ثبت نامش کنم؟؟؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
ولی یکی از دوستای من چندماه پیش یک بچه رو از پدرومادرش خریدن بعدشم یک ماما پیدا کردن که نامه نوشت ای ...

دوست ما هم از این طریق  اقدام کرد ولی ارجاع دادن به پزشک قانونی که خانمه معاینه بشه که زایمان داشته یا نه ،برای همین از این طریق هم نتونستن ،هنوز هم ناامید نشده و وکیل داره که بتونه شناسنامه رو بگیره ، ولی هنوز موفق نشدن

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند
دوست ما هم از این طریق  اقدام کرد ولی ارجاع دادن به پزشک قانونی که خانمه معاینه بشه که زایمان د ...

اخی عزیزم انشالله که مشکلشون حل بشه پس دوست من واقعا خوش،شانس بوده

یه تحقیق چیزی بکنن قضیه بو داره عه

احتمالا مال شوهر عمه دختر خاله است. مونده رودستش. اینجوری تقدیم خانمش کرده 🥴🥴🥴

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
حروم زاده 😳😳😳 مگه ادما خودشون اتخاب میکنن ک چجوری بدنیا بیان واقعا متاسفم برات یعنی اینایی ک خی ...

چرا داری مغالطه میکنی من کدوم قسمت حرفام گفتم اینایی که همه سر راهی هستن حروم زاده ان ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون بده بگو کدوم قسمت این حرفو گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداکنه شماهم بتونی جواب این قضاوتت رو پس بدی 

من اصلا اون بالا مستقیم هم نگفتم که حروم زاده گفتم فقط یه حروم زاده همچین کاری میکنه حتی میتونستی این جمله از روی عصبانیت و حسم نسبت به بزرگی کاااااار بدی که کردن بسنجیش تو اومدی به من میگی آره تو گفتی همه ی سر راهی ها حروم زاده ان دوتا پست پایین ترو نخوندی اومدی قضاوت کردن 

اصلا هم کاری با کسی ندارم و منظورمم با هییییییییشکی نیست و یه تعریف کلیه  نری دوتا دیگه بذاری روش واسه خودت  من شیعه ام تو دین منم کلمه ای به اسم حروم زاده وجود داره و معنیشم کاملا مشخصه شماهم تو دین و مذهبی که میخوای باشی باش یا رومی رومی یا زنگی زنگی 

اگه به خدا ایمان داری چه طوری اینقدر زود منو قضاوت میکنی و دوتا دیگه حرفم میذاری رو حرف من و تحویل خودم میدی ؟؟؟؟ فقط خداروشکر میکنم که حرفامو نوشتم و مکتوبه و فقط گفتن نبوده وگرنه یه  داستان  حسابی با شما داشتم و بیا و ثابت کن که این حرف گذاشته رو حرفم و من اینارو نگفتم