چرا داری مغالطه میکنی من کدوم قسمت حرفام گفتم اینایی که همه سر راهی هستن حروم زاده ان ؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون بده بگو کدوم قسمت این حرفو گفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداکنه شماهم بتونی جواب این قضاوتت رو پس بدی
من اصلا اون بالا مستقیم هم نگفتم که حروم زاده گفتم فقط یه حروم زاده همچین کاری میکنه حتی میتونستی این جمله از روی عصبانیت و حسم نسبت به بزرگی کاااااار بدی که کردن بسنجیش تو اومدی به من میگی آره تو گفتی همه ی سر راهی ها حروم زاده ان دوتا پست پایین ترو نخوندی اومدی قضاوت کردن
اصلا هم کاری با کسی ندارم و منظورمم با هییییییییشکی نیست و یه تعریف کلیه نری دوتا دیگه بذاری روش واسه خودت من شیعه ام تو دین منم کلمه ای به اسم حروم زاده وجود داره و معنیشم کاملا مشخصه شماهم تو دین و مذهبی که میخوای باشی باش یا رومی رومی یا زنگی زنگی
اگه به خدا ایمان داری چه طوری اینقدر زود منو قضاوت میکنی و دوتا دیگه حرفم میذاری رو حرف من و تحویل خودم میدی ؟؟؟؟ فقط خداروشکر میکنم که حرفامو نوشتم و مکتوبه و فقط گفتن نبوده وگرنه یه داستان حسابی با شما داشتم و بیا و ثابت کن که این حرف گذاشته رو حرفم و من اینارو نگفتم