2777
2789
واسه این بچها بهزیستی خیلی جای بهتریه  منکه براش خوشحالم  ان شالله آینده خوبی داشته باشه

دقیقا

ان شاالله یک خانواده خوب براش پیدا بشه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی بمیرم براش 😢😢😢😢کاش شما میبردین تحویل بهزیستی یا پلیس میدادینش ، یه وقت ماسین بهش نزده باشه ...

نمیذاشتن بهش دست بزنیم

زنگ زذن پلیس اومد

دقیقا جلوی در بانک بود بالای پله ها....

فقط خدا رحم کرده بود از بالای پله ها نیفتاده بود پایین

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
الان تا صبح من سکته میکنم که😭

الهی ببخشید باعث ناراحتیتون شدم 

...اینقد از این موارد هست که ما نمیدونیم  

ان شاالله تو بهزیستی براش خانواده خوبی پیدا بشه 

افغانیا ب هیچ عنوان همچین کاری نمیکنن شده بچه رو با نون خشک بزرگ میکنن ولی از بچه شون ب هیچ عنوان نم ...

یعنی چی زودجبهه میگیری توهرقوم وملیتی کشوری میتونه این اتفاق بیفته ربطی به افغانی وایرانی وخارجی نداره من ازحالت چشماش ورنگ پوستش حدس زدم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو ...

اخی عزیزم دلت میاد؟بنده خدا یه اشتباهی کرده بچشو از دست داده با حرفت دلش میشکنه همه ادما اشتباه میکنن خیلی بد بود این حرفت

جیگرم کباب شد با تاپیکاش اینجوری حرف نزن هرچی باشه اونم مجبور شده

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

استارتر این فندقی دختر بود یا پسر؟؟

میدادن من بزرگش میکردم😥

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بهترین کارو کردن تحویل پلیس دادن شوخی بردار نیست نباید احساساتی فکر کرد 

هرکسی با یه سرنوشتی دنیا میاد این بچه هم سرنوشتش همین بوده 

میتونستن بعدان از طریق همین بچه باج گیری کنن کی میدونه راست میگن 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
رفتم تاپیک هاتو خوندم. رفتی با دوس پسرت حامله شدی بعدکه خانوادت نفهمن بچتو ول کردی. چرا جلو هوست رو ...

تاسف فقط تاسف واگذار توام به فاطمه زهرا جوابتو بده 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

امیدوارم فاطمه زهرا جواب این قضاوتت رو بده همین من جوابی برای حرفای تو ندارم

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
من واقعا نمی‌فهمم فاز بعضیا که میان میگن بیچاره مادرش چیه...  خدا لعنت کنه اینجور مادری رو...& ...

قضاوت نکن...شاید اصن مادرش مرده باباش اورده گذاشتع...شاید اصن پدر و مادرش مردن یکی دیگع اوردع گذاشته...ما هیچی نمیدونیم قضاوت نکن

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️