2777
2789

چقدر دلم گرفت....

خدایا شکرت ولی یه نفر میلیون میلیون پول خرج میکنه سختی میکشه که فقط بتونه طعم مادرشدن رو بچشه یه نفر به راحتی بچه میاره و بخاطر فقر و... ول میکنه..

ولی چه خوبه که انقدر زود اون مادرو قضاوت نکنیم

یه نفرو میشناسم که بخاطر فقر بچه ۱۰ روزه رو فروخت فقط ۲ میلیون...😔بعدچند هفته افسردگی شدید پشیمون شد و رفت دنبال بچه اما اونایی که بچه رو گرفتن ندادن خیلی پولدارم هستن

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این بچه ۵روزه نیست. بچه من ۴ماهشه...این الان از بچه من بزرگتره...نوراد ۵روزه ایشکلی نیست 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

ای داد 😔😔بیچاره بچه هایی که قربانی شهوت دو تا حیون میشن . البته حیونم از بچش مراقبت میکنه . خدا ازشون نگذره . تو این زمونه که همچی برای پیشگیری فراهم خو بگو نجس امپولی چیزی بزن بچه دار نشی نه برو خودتوعقیم کن . چرا یه بدبخت از همه جا بیخبر میارین این دنیای بلبشو اخه 😔

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

یکی از فامیل های ماهم یه نوزاد تو خیابون پیدا کردن برداشتن بزرگش کردن الان مدرسه میره دیگه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
این بچه ۵روزه نیست. بچه من ۴ماهشه...این الان از بچه من بزرگتره...نوراد ۵روزه ایشکلی نیست 

دستاشو ببین هنوز پوسته پوسته هستن 

یکی از فامیل های ماهم یه نوزاد تو خیابون پیدا کردن برداشتن بزرگش کردن الان مدرسه میره دیگه

چطور براش شناسنامه گرفتن 🤔

چطور براش شناسنامه گرفتن 🤔

فامیل نزدیک نیستیم از جزئیات خبر ندارم تو مراسمی چیزی باشه میبینیمشون 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
وایی خدا لعنتشون کنه دارم دیونه میشم چقد بچه ازاری زیاد شده... خدایااا خودت اینجور بچه هارو حفظ کن

آمین

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
😭😭😭😭 گریم گرفت وای خدااا چجوری میتونن این بچه رو رها کنن بچه خودم چهاردست و پا راه میره یه لحظه ...

ای جانم ببخشید از اینکه باعث ناراحتیت شذم

متاسفانه شرایط خیلی بد شده  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
امیدوارم فاطمه زهرا جواب این قضاوتت رو بده همین من جوابی برای حرفای تو ندارم

عزیزم الان ازدواج کردی باهاش؟؟؟

یبار یکی از دوستام که تو بهزیستی بود تعریف کرد واسم یه دختر از دوست پسرش باردار شده بود.بعد مخفیانه به هر طریقی که شده بود زایمان کرده بود و بچه رو گذاشته بود بهزیستی .گفته بود با همین دوست پسرم ازدواج میکنم بعد میام میبرمش.دیگه نمیدونم بعد رفت دنبال بچه یا نه.

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

واقعا ک 

ما تو حسرت یه بچه شباه روز اشک میریزیم 

بعد..

خدایا شکرت        ما ک میخایم اینجوری...        اونا ک نمیخان اونجوری..

😔😔😞😞

یا صاحب الزمان..منو دریاب... 🤲