2777
2789
عنوان

گودزیلا مون 😂😂

260 بازدید | 12 پست

این خاطره مال دوسه سال پیشه 

اون زمان خواهرم ۵ سالش بود 

بهش میگفتیم هر کی در زد  درو باز نکنیا 

یبار مامانم نود قرار بود شوهرم بیاد بعد ایفونمون زنگ خورد خواهر بدو بدو رف دید تصویرو در و باز کرد 

بعد گوشی رو برداش خیره شده بود ب تصویر  داش نگا میکرد 

منم اعصابم خورد شد گفتم غریبه بود باز کردی 

بعد سریع گوشی رو گذاش بعد مرده هم رفته بود 

گف نه ولی خیلی شبیه داداشی بود گفتم یعنی تو فرق داداشی رو با اون مرده نمیتونسی تشخیص بدی 

بعد زدم عکسو اوردم یعنی خودم کپ کردما مرده ماشینش رو ب روی خونه بود کپ ماشین شوهرم و خودشم مدل موهاش عینکش و بینیش ک یکم بلند بود و پیرهن چهارخونش 😂😂😂😂همش شبیه شوهرم فقط یکم سنش بیشتر بود باید دقت میکردی متوجه میشدی انقد دلم واسه خواهرم سوخته بود 😂😂😂

پیج ریپورت

@بی_اعصابم_همیشه_عاشق    دیدم تو جزو انلاین های تاپیکمی چیکار میکنی تو دختر؟

سلام گلم 

اره دیدم

مانا و توانمند و شاد باشه آبجی نازنینت ❤😚😚

تو تاپیکم یه عدد ساندیس پاچه گیر دارم

دارم جواب کامتای ناقص العقلشو میدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام گلم  اره دیدم مانا و توانمند و شاد باشه آبجی نازنینت ❤😚😚 تو تاپیکم یه عدد ساندیس پاچه ...

کاربری قبلیت تعلیق شد من از رو اسمت شناختمت 

خیلیا اوقات یادت می اوفتم 

پیج ریپورت

عزیز دلمی اره متاسفانه. بعده مدتها دلم تنگ شد دوباره دیشب ساختم عزیزکم

نمیدونم چه دعایی برات بکنم 

خوشبخت بشی انشالله ،ازدواج نکردی؟؟

خیلی دوس داشتم برگردی 

پیج ریپورت

منم تصویر واضح نبود  پسر دایی شوهرمو با شوهرم پشت آیفون اشتباه گرفتم ، زرتی درو زدم حالا اونم   هنگ کرده بود😂 ..با عصبانیت گوشی رو برداشتم ک چرا نمیاد تو تازه متوجه شدم ...حالا یارو هیزو پاچه پاره هم هس چ فکرایی کرده باشه 🤦‍♀️🤭

نه قربونت برم مجردم دعا کن آرامش به مردمم برگرده خوشگلم چقد خوبه که دوستایی مثل تو دارم‌❤😘

فدات شم 

انشالله چ دعای قشنگی 

من همیشه یادم می افته دعات میکنم ک خوشبخت باشی 

لطف داری ب من 

خیلی خوشحال شدم دیدمت 💜

پیج ریپورت

2790
2778
2791
2779
2792