2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287969 بازدید | 36895 پست
هیچی مریضی پدر شوهرم بعدشم فوتش و بعدم کل کل های منو شوهرمم که تمومی نداره کلاااااا. دیگه اصلا اندا ...

خدا بیامرزتشون..

هیچ‌خونه ای بدون مشکل نیست گلم ، هر کی یه مدل.. فقط قوی باش و دنبال حل کردنش باش، اگه هم حل شدنی نیس، ولش‌کن و بچسب به ایندت، مث‌سیندرلا که کفشش را ول کرد و رفت ولی همون کفش ول شده،  ازش‌یه پرنسس ساخت...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   ٣٧روز.تا.خوش.اندامي#   صبحانه:سنگك+پنير+چاي ناهار:كتلت+سنگك+سبزي خوردن+فلفل ...

افریننننن👏👏👏👏👏👏همه گزارشت یه طرف اون لقمه کردنت با کاهو یه طرف، باریکلا💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۷روزتاجذابیت#   🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پنیر و گوجه+۱تخی آبپز 💚ناه ...

عالی بودی  دختر... بوس به کله ی رژیمی ات 👌👌👌😅

افریننننن👏👏👏👏👏👏همه گزارشت یه طرف اون لقمه کردنت با کاهو یه طرف، باریکلا💪💪💪💪

من ميتونم دوسش داشته باشم كاهو💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽😍😍🤣🤣🤣🤣

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

عزیزم ب من اطلاع ندادی که.  اعلام وزن هم دوهفتس نکردی.

سلام عزیزم گزارش:کالری مجاز:۱۳۳۳کالری مصرفی:۱۲۹۴

صبحانه:یک ونیم عددتخم مرغ ابپز+سه عددخرما+چای+نان سنگک دوکف دست کالری:۳۴۰

ناهار:ساندویچ کوچک همبرگرخونگی+فلفل دلمه کالری:۳۷۰

میان وعده:هندوانه+شلیل+دوعددگلابی+طالبی+دوعددخرماوچای کالری:۳۳۲

شام:سوپ مرغ+یک کف دست نان سنگک +سبزی کالری:۲۵۲

ورزش:چالش بالاتنه وپایین تنه

چالش اب

چالش زیبایی

سلام عزیزم وزن شروع58وزن فعلی51وهدف50

سلام گلم🌸

همش ۱ کیلووو..😅 یه هفته ای میری طلایی کهههه 💪خانوم دیر اومدی، زودم میخواهی بری 😁😁😁

گزارشتم بفرس😉

@هستی،بانو  

گزارش#  

کااری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۶۰۰

صبحانه دو کف دست نان تافتون با پنیر و گردو۴۵۰

ناهار ماکارانی ۲۵۰ گرم سالاد شیرازی۶۱۰

شام کشک خشک۱۳۸

میانوعده هندوانه خیار شلیل آجیل مغز خربزه ۴۰۲

۶ لیوان آب

ورزش مسافرتم متاسفانه وقت نمیکنم ولی پیاده روی دارم

چالش چای سبز و دمنوش زنجبیل

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
من ميتونم دوسش داشته باشم كاهو💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽😍😍🤣🤣🤣🤣

این چه جمله ای بود،  معلم ادبیاتت کی بوده؟؟ 🤣🤣🤣🤣

مرزهای قواعد فعل و فاعل  را جابه جا کردی😂😂😂😂

تو.میتونی#  💪💪💪💪

زیاد نخوردم کالریمم پر نشده بود وقتی همسرم نباشه حوصله ندارم براخودم چیزی درست کنم بچم گفت سیب زمینی ...

حالا اون هیچی شیرینیتو کجای دلم بذارم من اگ جای سرگروهت بودم کله اتو میکندم بعدم پرو پرو میگه هنو گشنمه امه😬😬😬😂😂😂😂😂😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@هستی،بانو  

ص ؛نان لواش کمتر از یک سوم +۵ق املت کم چرب کالری ۲۲۰

م ؛ هلو آلوچه چای شکلات تلخ کالری ۲۰۰

ن ؛سنگک نیمرو کم روعن کالری ۳۶۰

م؛  چای هندونه شیرینی کشمشی کوچولو کالری ۲۳۰

ش؛ پلو ۵ ق+ تن ماهی روغن گرفته ۱.۵ ق غ ۲۵۰

دعوام نکن شام جایی بودم که بزور نگهمون داشتن 😑😑😑😑

چالش آب حدود ۳ لیتر🙄🙄

چالش کاهو و کلم نداشتیم فردا ایشالا

ورزش نداشتم اما فعالیتم زیاد بود 😣😣😣

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
 سلام گلم🌸 همش ۱ کیلووو..😅 یه هفته ای میری طلایی کهههه 💪خانوم دیر اومدی، زودم میخواهی ...

حتماگلم میفرستم.شات میذارم نمیاد.بایدبنویسم😭

ص:27گرم شیره+23گرم ارده=207کالری

م:760گرم خربزه13گرم خرما=226کالری

ن:41نان خشک+20گرم نان لواش+100گرم اب گوشت+85گرم گوشت کوبیده=420کالری

ش:520گرم طالبی130کالری

مجاز980

مصرفی984

چالهشا100عدددرازنشست+100عددشنادیوار+30دقه حلقه+4دقه پلانک.50عددچرخش روسی+نیم ساعت پیاده روی

اب وخاکشیرابلیمو8لیوان

2لیوانم جوشونده زیره وزنیان و...😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚

کالری مجاز ‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۵۵۰

———————-

🌸به نام خدا🌸
🌸دوشنبه‌‌۲۷ مرداد 🌸

- ۱۵ مین  پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
- [x] -درازنشست  ۲*۴۰
- [x] زیر شکمی ۲*۳۰
- [x] چرخش پا  ۲*۳۰🦵
- [x] شنای دیوار ۲*۵۰🏊‍♀️
- [x] چالش کتف و پشت 💪
- [x] چالش چوب  ۲*۴ دقیقه 🥢
- [x] چالش چرخش روسی ۲*۵۰
- [x] طناب ۱۰۰ تا
- [x] پروانه ۱۰۰ تا 🦋
- [x] چالش تنفس عمیق🗣
- [x] صبحانه: شیرچای🥛☕️🍯
- [x] میان وعده: میوه
- [x] ناهار: کنسرو ماهی+ کلم🥬🐟
- [x] میوه
- [x] شام: ماست+ کشمش+ بادام🥣🥜
- [x] ۸ لیوان اب 💦
- [x] دمنوش زیره🍸
- [x] چالش لقمه با سبزیجات🥬

@sepiiiiiideh  سلام گلم.. 🌸 

این چه جمله ای بود،  معلم ادبیاتت کی بوده؟؟ 🤣🤣🤣🤣 مرزهای قواعد فعل و فاعل  را جاب ...

واييييي😂😂😂😂😂😂

عصابم ازين شوهره نكبتم خورده نفهميدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منظورم كاهورو بود فكر كنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#

@هستی،بانو

۳۷روزمانده# تا خوشتیپی

ناشتا اب وابلیمو وزنجبیل

صبحانه.نان سنگک.شیره خرما.پنیر

ناهار.پلو.خورشت بامیه

میان وعده.سیب.۴قاشق بستنی اخه خودم درست کردم شکرش کم بود میخواستم تستش کنم😉

شام.نان.پنیر.سبزی

چالش اب✔

چالش چوب✔

ورزش هوازی۲۰۰تاطناب✔

ورزش قدرتی طبق اپ لاغری✔

چالش لقمه با کاهو شرمنده کاهونداشتم

کالری مجاز۱۹۶۰

کالری مصرفی۱۹۰۰

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
حتماگلم میفرستم.شات میذارم نمیاد.بایدبنویسم😭 ص:27گرم شیره+23گرم ارده=207کالری م:760گرم خربزه13گرم ...

عالیه عزیزم💪 

اره عکس نمیشه،، منم گزارشمو کپی کردم...

حواست باشه در طول روز از نصف قاشق چایخوری زیره بیشتر نخوری...