2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست

سلام پری جون دیشب نت نداشتم گلم 

ورزش خیلی زیاد کل ۵۰۰ کالری سوزوندم 

کالری مجاز ۵۰۰

کالری مصرفی۴۷۲

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام پری جون دیشب نت نداشتم گلم  ورزش خیلی زیاد کل ۵۰۰ کالری سوزوندم  کالری مجاز ۵۰۰ کا ...

👏👏👏👏🌷🌷🌷🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@pari95 گزارشم بالای همین پسته

وزن اولیه      وزن قبل       وزن الان       هدف 

۸۳                   ۷۴۸۰۰           ۷۳۵۰۰        ۶۰           

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
@سمیه1396    سلام عزیزدلم 😘😘😘😘 وزن شروع۶۵ وزن هفته پیش ۶۲ وزن اینهفته ۶۲.۲۰۰😢😢 ...

ایشالا هفته دیگه سوپرایز میشی

حیفه چیز زیادی تا هدفت نمونده پر قدرت برو جلو،،، وقتی ب هدفت رسیدی و رفتی تثبیت دیگه راحتی،،، منم الان خیلی وقته برا غذا خونه مامانم نمیرم فقط بخاطر اینکه رژیمم خراب نشه،، اونام اینقدر دلشون میخاد برم ک حد نداره هر بار بهم میگن

ایشالا زودی میری تثبیت😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

وزن#  

@سمیه1396  

وزن اولیه  ۶۳

وزن هفته پیش  ۵۶/۳۰۰

وزن این هفته🎈🎈🎈🎈

وزن هدف      ۵۲

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم منم موهام میریزه من سبوس برنج خریدم یه قاشق تو ماست یا شیر میریزم هفته ای دو یا سه بار می ...

میسی فدات😍

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
سلام گلم  اره خب سخته ولی میشه اسونش کرد مثلا وعده هایی ک همسرت پیشت هست باهاش غذا بخوری  ...

عزیزم اگه باشه گاهی همین کار را میکنم.مثلا اون هوس فست فود میکنه از بیرون در صورتی که من اصلا دوست ندارم بخورم و یه عالمه کالریم پر میشه ولی برخلاف میلم میخورم ولی اون حتی وقتی هم نیست آمار من را میگیره یا میاد بعدش چیزای یخچال را میبینه من نخوردم چیز میگه با لحن بد.گلم مغزیجات و سبزیجات اگه داشته باشیم خونه ،روزانه میخورم

ممنون گلم بابت وقتی که گذاشتی

ایشالا هفته دیگه سوپرایز میشی حیفه چیز زیادی تا هدفت نمونده پر قدرت برو جلو،،، وقتی ب هدفت رسیدی و ...

ب امید خدا😊😊😊😊😊

نمیتونم نرم آخه 😥 ولی باید از پسش بر بیام ☹بالاخره چی ، تقصیر خودمه😤

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام گلم 😍😘😘 مبارکت باشه همینکه کاهش داشتی خودش عالیه  هم سایز کم کردی هم وزن ☺👏👏👏👏👏

ممنونم عزیزم😘

امیدوارم تا هفته اینده بهتر کم کنم... از اول چون حدود ۱ کیلو تو هر هفته کم کردم انتظارم بالا رفته... مخصوصا اینکه اونموقع فست نمیگرفتم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام من فردا باید پریود بشم وزن نکردم  وزن اولیه ۷۲.۲۰۰   وزن هفته پیش ۶۸.۱۰۰   وزن ...

سلام عزیزم اکی

@honamik29192 سلاموعزیزم ۱۰۰گرم هم خوبه ان شالله زودتر به هدفات برسی

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@هستی،بانو     وزن اولیه.   87.      وزن هفته ی قبل.    &n ...

سلام عزیزم الانو۱۰/۸۰۰تا هدف داری 

@مامان_الیساهستم2 عزیزم دوست گلمون دیگه گروه ابی میشن

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰