2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287141 بازدید | 36895 پست
عزیز دلمی خیلی خوشحال شدم😍😍😍 انشالله زود بری سبز 😚😚😚

فدای قلب مهربونت🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه فدات مشکلی ندارم هر چی خودت صلاح میدونی  هر وقت نبودی اون روز بهم بگو

باشه عزیزم ممنون 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

گزارش#  

٤٣روز_تا_خوش_اندامي#  

صبحانه:سنگك+پنير+چاي

ميان وعده:انجير سياه

ناهار:كوكو سيب زميني+نون باگت+كاهو+گوجه و خيارشور+پياز

عصرونه:انجير سياه+هندونه+چاي+اجيل

شام:عدسي

بعده شام:ميوه+چاي

مصرفي:١٢٠٠

مجاز:١٢٣٣

ورزش:يك ساعت=٤٨٠ تا سوزوندم

چالش دمنوش زنجبيل✅

چالش چرخش روسي✅

ويتامين✅

ماسك✅

اب✅

@سمیه1396  

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

گزارش#   ٤٣روز_تا_خوش_اندامي#   صبحانه:سنگك+پنير+چاي ميان وعده:انجير سياه ناهار:كوك ...

باریکلا..

حرف.نداری#  👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم انجیر.لواشک.الوچه  چیزای ملین بخور  دوروز دستشویی نرفتی سریع اقدان کن ک درمان کنی خ ...

میخورم ولی فایده ندارهداصن نمیدونم چرا

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
@sogol155 ‍   @شب_بیدارم ‍   @قرمزی78 ‍ @مهربانى @دخیناز ‍

پری جون، یه سوال!

من اول چون هنوز ب رژیم عادت نداشتم نمیتونستم فست بگیرم... کالریمو منهای ۲۰۰ کرده بودم...

الان حدودا ۵ کیلو کم کردم... و میخوام فست هم بگیرم...

تا حالا کالری مجازم ۱۴۴۰ در نظر داشتم... الان وزنم رو ضربدر ۲۰ و منهای ۱۰۰ کنم میشه ۱۴۵۴ 🤔

خب من کالری مجازمو از این ب بعد چند در نظر بگیرم؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
گلم یکهفته خیلی زیاده برای دسشویی نرفتنا خدای نکرده بواسیر یا شقاق میگیری  زار میزنی تو دسشویی ...

بواسیر گرفتم بااینکه سنمم کمه ولی اصلا درد حس نیمکنم😑باشه گلم مرسی دیگه نگو فضولی کردم😑مرسی ک میگی😍

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
میخورم ولی فایده ندارهداصن نمیدونم چرا

يبوستي؟

برو داروخونه شربته انجير بخر بعده غذات يكي دو قاشق بخور خيلي خوبه اسمه دقيقش يادم نيست فكر كنم فوژان بود

بگو شربت انجير ميدن

عالی کم کردی 👍👍

ممنون 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم ببخشید من فکر کردم امروز شنبه است  

وزن#  

وزن اولیه 82   وزن هدف 68   وزن هفته قبل 74500   وزن این هفته 75    (به خاطر تثبیت اینجوری شدم؟) 

البته فکر کنم دارم سنگ هم می اندازم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
باریکلا.. حرف.نداری#  👌👌👌👌

سميه يه سوال بپرسم

٥ شنبه جمعه شنبه خيليييييي كم بخورم وزنم واسه يكشنبه ذيگه وزنم مياد پايين؟

مطمعنم سه روزو  يك كيلو رو شاخشه اضافه شم