2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست

سلااااام همگی دخترااااای زیبا و باربی 

ینی من باااورم بشه تا ۶۹کیلو همش ۸کیلو فاصله دارم؟؟!!!!!

عااااشقتم @pari95  جووووونه دلم 

فدات بشم. @بامدادخمار   نفسسسسسم 

وزن اولیه ۸۷.  وزن هفته پیش ۷۸.   وزن این هفته ۷۷،۴۰۰ 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گزارش#   صبحانه یه کاسه کوچیک لوبیا (200 ) ناهار عدس پلو 5قاشق و دوقاشق مایع گوشت و زیتون پر ...

@مامان الیسا_هستم2 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خشک خرابی نداره البته اگر فقط چایی باشه و قاطی نداشته باشه 

مرسی نفسم😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@مامان الیسا_هستم2 

بچه ها میشه مامان الیسا رو تک کنید

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
❤❤😘😘 دوس دارم زووودتر بری طلایی😍😍😍😍😍

باشه گلم هرجورصلاح میدونی

ولی خییلی بهت عادت کردم پیشت راحتم😭

خداخیرت بده زحمت کشیدی این مدت گزارشامو خوندی حلالم کن😭

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
سلام قشنگم😘😘 مررسی 😊 من اوایل از وزن ۷۴/۵۰۰ک شروع کردم تا تقریبا ۶۵کیلویی ذره ذره کم میکردم ،۱۰ ...

قربونت برم 

عالیهههه 💪💪💋💋

والا منم همین ورزشها رو دارم

ولی خ بد کم میکنم

باورت میشه این هفته انقدددد اذیت شدم

خ فشار اومد بهم برا پایین آوردن وزنم😐

دیگه گفتم فعلا میرم تثبیت..ی مدت پنج تا دیگه رو بعد از ی مدت دیگه شروع میکنم

چقددد پیاده روی داری فاطمه؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
کلا سعی کن برای کاهش وزن وعده صبحانت کامل ناهار کمتر شام از هردو کمتر باشه تا به نتیجه برسی و اینکه ...

چشم گلم ازفرد حتما ،هستی جون با اینکه وزنم نیم نیم اومده ولی کاهش سایزم خوب بوده یا حداقل من اینجوری فکر می کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
@رهام97    

جانم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
باشه گلم هرجورصلاح میدونی ولی خییلی بهت عادت کردم پیشت راحتم😭 خداخیرت بده زحمت کشیدی این مدت گزار ...

منم بهتتون عادت میکنم 😞😞😞

فدات عزیزم خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم❤❤❤

سرگروه زرد پری جون هستش 😍😍😍😍

@pari95  پری جان مراقب فرزندم باش😍😍

عزیز دلم من استان فارس هستم سایز خ مهم تر از وزنه  خیلیییی خوبه عزیزم آفرین😍💪

اگه خواستی شماره خانمه رو بهت بدم باهاش حرف بزن

منم بهتتون عادت میکنم 😞😞😞 فدات عزیزم خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم❤❤❤ سرگروه زرد پری جون هستش ...

قربون محبتت لطف کردی😘🌹🌹🌹❤❤

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»

@pari95  

فكر كنم گروهم عوض ميشه 💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه