2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
پری جون سلام .میگم کرفس خیلی وضعش افتضاح شده چیکار کنم؟امروز رفتم بربری بزنم هر کف دست زده بود ۸۱🤤ک ...

سلام جونم 

کالری شمار مانکن نصب کن من دارم خوبم هست 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام جونم  کالری شمار مانکن نصب کن من دارم خوبم هست

اینم کالری زیاد کرده بیسکویت ساده 3تا 60کالری 

الان 3تا147کالری 

دیروز هنگ کردم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
سلام عیدشماهم مبارک عزیزم  عزیزم فست رو باید تو روزای خودش بگیری  اگه تونستی با ۷۰۰ ببند ...

قربونت😘

باشه ممنونم عزیزم... ببخشید ذهنم خیلی درگیره... همینقدر هم حواسم جمعه خداروشکر!!

من و همسرم ۲ هفته پیش کرونا گرفتیم و تو قرنطینه ایم... تازه از دیروز همسرم علائم پیدا کرده... دیشب تب کرده بود تازه تبش اومده پایین یکم...

خیلی استرس دارم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام گلم کالری هر روز مال خودش هس.. نمیشه کل هفته را کم بخوری ! میتونی در یه هفته ، یه وعدت را ...

سلام عشقم عیدت مبارک😍😍😍😍😍😍😍

ممنون از توضیحات خوبت حتما اینکارهارو انجام میدم 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
اینم کالری زیاد کرده بیسکویت ساده 3تا 60کالری  الان 3تا147کالری  دیروز هنگ کردم

دیگه باید کنار بیایم باهاش خخخ

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قربونت😘 باشه ممنونم عزیزم... ببخشید ذهنم خیلی درگیره... همینقدر هم حواسم جمعه خداروشکر!! من و ...

اخی عزیزم انشالله ک زودتر خوب بشید جفتتون😙😙😙

گرمیجات بخور غذاهای مقوی 

خواهرای گلم عید همتون مبارک  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

گزارش#  

بربری ۳کف .پنیر لاکتیکی ۳۰گرم.چای(۲۷۳)

ناهار زرشک پلو با مرغ نصف کفگیر(۱۲۲)

شام کشک بادمجون ۲ق(۸۵)

میان وعده شلیل ۲.الو ۲تا.چای.خرما۲تا(۲۳۰)

مصرفی ۶۹۷

اب ۸لیوان چالش چای سبز

نیم ساعت رقص.۵۰شنادیوار.دراز نشست ۳۰تا.چرخش روسی

@pari95  

@عروسترکم ‍  من یه ضرب العجل پزشکی دارم برای کاهش وزن . میخواستم بدونم میتونم یه مقدار از وزنم ...

کالری کمتر در طول زمان باعث میشه استوپ بشی عزیزم..بازم دقیق تر از الهه بپرس

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#   @عروسترکم     ۵/۱۷ سلام عزیزم  ناشتا:آب ولرم +سرکه سیب  صب ...

سلام عزیزم..اول از همه بگم ک تو همه وعده هات نون داشتی..باید کمترش کنی✌

و درباره سوالت اینکه بله اگه تعداد وعده ها بیشتر و حجم کمتر باشه خیلی بهتره😋😋ولی خب چون میان وعده شامل چیزهای سالم هست بهتره ک خورده بشه..حتما نباید  میوه باشه..شیر..ماست..مغزی جات

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤