2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287318 بازدید | 36895 پست
🤫🤫🤫🤫صداش در نیار 🤣من دیروز خوردم یه گلو درد ی گرفتم 

#گزارش

سلام گلم

صبحانه:40گرم نان+25گرم پنیزرمحلی+50گرم سبزی+1عددخیارونصف گوجه=201کالری

نهار:280گرم اش رشته:294کالری

میانوعده:15گرم کیک خانگی+844گرم خربزه=256کالری

شام:1لیوان شیر+2عددخرما+نصف قاشق سرشیر+1کف دست تافتون=212کالری

مجاز980کالری.مصرفی963کالری

مصرفی اب.8لیوان بامخلفات روزانه

ورزش=100عددشنادیوار+100عدددرازنشست+4دق پلانک.نیم ساعت درجا.نیم ساعت حلقه💪😊

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
چه خبره مگه😂😂😂😁😁😁کنجکاو شدم منم

ناهار ناگت شام فسنجون 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@pari95     گزارش#   صبحانه= سنگک+ شیر+ گردو+ عسل  ناهار= کباب کوبیده+ کاه ...

👏👏👏👏❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مرسی که جواب دادی گلم😍😘 آره فشار میاره حسابی..الانکه یروز درمیون ورزش روز هوازی و قدرتی میرم...وی ...

قربونت عزیزم انشااله بزودی ب تناسب اندام برسی😘😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سهیلا جون این هفته چند شدی؟

خودمو نکشیدم عزیزم😧.

ترازو ندارم میرم خونه داداشم. یکشنبه زنداداشم وقت دندانپزشکی داشت خونه نبود. نشد وزن کنم.

هفته قبل هم پری بودم.

یععععنی دارم میمیرم از کنجکاوی

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

گزارش#  

٦٢_روز_تا_خوش_هيكلي#  

صبحانه:شير+خرما

ميان وعده:هلو

ناهار:نون پنير سه گرمم كره(انقدر كم بود ترازو نشونش نداد من خودم زدم سه احتمالا كمترم بود😂😂😂)

عصرونه:چاي خرما+كيك خونگي+هلو+هويج+خيار

شام:دلو جگر كبابي+بال كبابي+كوبيده

مصرفي:١٢٣٠

مجاز:١٢٣٣

ورزش نكردم اتفاقي پيش اومد نشد برم باشگاه

اب ٨ تا

قبل غذا هم خوردم

@سمیه1396  

@mamanali95  

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

چون هم لپه داره هم بلغور هم برنج میانگین اش شله قلمکار و اش بلغور حساب کردم واست ۱۰۰ گرمش رو ۱۲۰ د ...

ممنون عزیزم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

zizigoli#  

گزارش#  

چالش# ۶۲مانده تا جذابیت👍

خوردن اب ولرم قبل از غذا👍

صبحانه:سنگک ۳کف دست+۲عددنیمروع:۴۷۶کالری

ناهار:۱/۵کتلت ۲۱۹ کالری

شام:۱کتلت :۱۴۶کالری

میانوعده ها:۱/۵برش هندوانه+۱شلیل+۱زرالو:۱۹۶ کالری

ورزش:۴۵دقیقه پیاده روی

جمع کالری:۱۰۳۷

کالری مجاز:۱۴۰۰

(سلام عزیزدلم من کمتراز کالری مجاز خوردم چون صبحانه تو نیمروم خیلی روغن زده بودم ولی نمیدونم چند قاشق بود،اشتباه کردم)🙁

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
فدااات الگو😍😘 ای بابا همش که خراب😑 آهااان تا دهم پس میرم مرسی ...مثلا به هر کدوم ۵تا اضافه کنم ...

😁😁😁😁

شکمتونو میخام آسفالت کنم.. اره اون ورزشاا چربی شِکن هستن😅

همشوو یهوو بالا نیار..نصف ورزشاتو زیاد کن،، نصف دیگه را سری بعد

(ولی چالش چوپ را هر ماه بیار بالا..)

(همون که کفتی خوبه، ۵ تایی ،، مثلا ۳۵ بشه۴۰)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   ٦٢_روز_تا_خوش_هيكلي#   صبحانه:شير+خرما ميان وعده:هلو ناهار:نون پنير سه گرم ...

واو عجب شامیی..

مهمونی بودید یا مهمون اومده بود😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
علیک سلام سمیه جون ممنون خوبم 😍😍😘 تو خوبی گلم ؟ چطوری با رژیم ؟  دخترم به دنیا اومده   ...

به سلامتی😍 نازیییی

اسمشوو چی گذاشتی؟؟؟ چند وقتش شده؟؟؟؟

منم خوبم ، رژیمم هم خوبه، سلام میرسونه😅