2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست
٤ نَفَر رژيمي😁😁😁 براي دو نَفَر خوب بود ب نظرم ٤ تا كم ميشه سهمتون خيلي😄😄

اخه ذرت یکم کالریش بالا میزنه 

واااای خیلییییی. یاد بود همش😂😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي گلم فكر كنم تو مانكن زده ٣٠ تا 

عشق منی🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
در ضمن كد بانو هم هستي عزيزم  خوبه گودزيلات ميخوره نميگه كو شام؟  گودزيلاي من بخوره بعد ...

دورت بگردم مهربون جانم❤️❤️

فک‌کن نگه 

بعدش برا گودزیلای دهن گشادم یه بشقاب پر پلو و‌قیمه دادم بهش  😂😂😂

@مامان_الیساهستم2   سلام گلم

گزارش#  

ن.دو لیوان سوپ 150

م.گیلاس الو .نصف بستنی میوه ای 211

ش.کوفته تبریزی.دوغ .یک کف نان.یک موز .چای قند 1270

مجاز 1320

مصرفی1631

مهمان داشتم زیاد شد😥گلم .اگه فردا کمتر از کالری مجاز ببندم  مشکلیه؟

حلقه .پیاده روی .کارهای خونه زیاد انجام دادم 

@شیرین_آردا    گزارش# 99/4/30

64روز مانده تا خوش اندامی

صبحانه👈نان لواش سبوس دار 3کف دست+ پنیر ی قوطی کبریت+ گوجه ی عدد + خیار ی عدد.  کالری👈200

میان وعده صبح👈خرما 4 عدد+ شیر ی لیوان.  کالری👈193

ناهار👈تخم مرغ اب پز 2 عدد+ نان لواش سبوس دار 3کف دست+ سالاد شیرازی ی پرس+ ماست ی لیوان+دوغ نصف لیوان.     کالری👈437

میان وعده عصر👈هندوانه 2 قاچ+عناب 30 عدد+شیر ی لیوان +خربزه 2 قاچ.     کالری👈451

شام👈اوتمیل ی لیوان + عسل ی ق غ.   کالری👈222

کالری مصرفی👈1506

کالری مجاز👈1540

آب 8 لیوان

چالش سرکه و آب ولرم رعایت شد 

رقص 35دقیقه

سلام قشنگم ایشالا ک راضی باشی😘😘😘💪💪💪

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙