2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287835 بازدید | 36895 پست
اره پس چرا میپرسی ننه🤣🤣

ننه😄😄😄😄 دیدم اون بالاتر یکی گفته که کالری ورزششو حساب کرده البته فکر کنم خواسته بدونه چقدر کالری ورزشش شده ،ولی تو کالری روزانه اش حسابش نکرده

خانم مانکن بود بنظرم که گفته بود 

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
@مهدیه24     سلام مهدیه جون من تازه واردم سرم نمیشه ب کاره شما ببخشید عزیزه دلم میدونم ک ...

عزیزم باهر کالری شماری کار میکنی فقط همونو قبول کن

اگ با مانکن کار میکنی دیگ چیکار داری تو کرفس چقدره؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی درگیر فراهم کردن وسایل برای سفر به شهر قوم شوهر بعد از 2 سال😩😩😩 خدا رحم کنه فقط بهمون از ...

شرایطم که بده. خیلی خیلی مراقب باشین😘 خوش بگذره بهت عزیزم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا     گزارش#   سلام سرگروه جونم خسته نباشی گلم 🥰 کالری مجاز :۱۱۶۰&nb ...

سلام گلم سلامت باشی. عالیه عزیزم سرکه هم خوردی؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# @zizigoli     سلام عزیزم  صبحانه یه استکان اب گرم و دارچین و ۱۰ عدد خرما ...

سلام عزیزم چند کالری خوردی ؟خرما یکمی زیاد خوردی حداقل ۵ تا بخور 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

گزارش# @pari95  

❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عزیزمی. اره گلم نخور دیگه. خوب میشی مطمئن باش.

سلام سرگروه مهربونم

گزارش#  

86روزتااندام_عااالییی#  

صبحانه ٥٠ گرم نون بربري با يك قاشق چايخوري عسل و ٨ گرم كره باستوريزه

ميان وعده شليل

ناهار بوراني اسفناج با ٤٠ گرم نان سنگك

ميان وعده خيار

شام سينه مرغ با يك كف دست نان

امروز چقدر نانم زياد شد🙈🙈

آخر شب شير و دارچين

آب ٥ ليوان

ورزشم به دليل كمر درد شديدم بازم امروز نداشتم متاسفانه

٧٩ روز تا خوش اندامي

كالري مجاز و دريافتي ١٣٠٠

سلام عزیزم چند کالری خوردی ؟خرما یکمی زیاد خوردی حداقل ۵ تا بخور 

کالری مجاز ۱۲۶۰

کالری مصرفی ۱۳۳۷

۷۷ بیشتراز کالری مجاز 😑😟😖

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
سلام سرگروه مهربونم گزارش#   86روزتااندام_عااالییی#   صبحانه ٥٠ گرم نون بربري با يك ...

سلام عزیزدلم

همه چی خوب بود.جز نون زیاد که خودتم فهمیدی عزیزم.

فردا سعی کن کمتر نون بخوری.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
ای بابا ناراحت نباش😩

گزارش#  

آب 8 لیوان

چالش 86 روزه78 روز باقی مانده است

عشقم اشکالم اینه یا باید شیرینی میخوردم یا کلوچه ولی شیرینی را خونه یه کوچولو خوردم رفتم جایی گرسنه بودم فقط کلوچه آوردن منم ناچارا خوردم

ورزش روز فرمدهی باتسن یدونه موز هم خوردم  @سمیه1396   @sanaz718   ...

با سن برزیلی کییی بودی تو...🤤🤤🤤

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واييييي عزيزم خدا بهتون صبر بده غمه اخرتون باشه تسليت ميگم

قربونت عزیزم ممنون💖

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
عزیززززم.    خدا رحمتشون کنه   🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون عزیزم💖

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

گزارش#  

@pari95  

سلام عزیزم 

صبحانه ۳و نیم کف دست بربری و چای و یک قاشق غذاخوری عسل و ۲ ق ک پنیر ۳۷۹

ناهار ۹ ق پلو و نصف کباب کوبیده و ۵ تا زیتون سبز ۳۵۵ کالری 

شام ۶ ق پلو شوید و ۲سوم سینه مرغ ابپز و ۵ تا زیتون و دوتا بامیه و ۴ دهم تن ماهی ۶۲۷ کالری 

میان وعده 

اب طالبی نصف ذرت ابپز 

گیلاس  یه قا غ عسل ۳۲۹

کالری کل۱۶۹۱مصرفی 

مجاز ۱۷۸۰ 

پر کنم صدتای باقی مونده رو ؟(میشه عسل بخورم ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚