2777
2789
عنوان

مادرشوهر

342 بازدید | 20 پست

سلام از مادرشوهرم خیلی دلگیرم.شب تاسوعای پارسال من و شوهرو پسر که ۷ سالش بود رو از خونش انداخت بیرون.دلیلش هم دعوای پسر من با پسر عموش که ۵ سالشه بود.اون موقع چهارماهه باردار بودم. باورتون میشه توچاییم زعفرون میریخت بااینکه میدونست حامله ام. امشب شب عروسی پسر دایی شوهرمه از همسرم خواستم خودش بره وبه من اصرار نکنه .اونم رفت کادوشو داد و اومد.میگه باجاریم رفته بودن ارایشگاه خیلی ناراحت شدم تازه کاراشو داشتم فراموش میکردم دوباره یادم اومد. همین الان هم که اصلا ازاون شب ندیدمش اما به شوهرم میگم براش خرید کنه دکتر ببردش نمیدونم چه کنم.؟از اینکه دیگه رفت و امد نداریم خیلی خوشحالم اما کاراش یادم نمیره چه کنم؟

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا خودش جوابشو بده همین که دیگه ریختشو نمیبینی یه دنیا میرزه

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

عزیزم ول کن به خدا جز اینکه اعصابتو به خاطر یه مشت آدم بی ارزش خورد میکنه و کلی عوارض داره هیچی نداره من خودم چقدر مریضی اعصاب گرفتم ولی ار وقتی بیخیال شدم حتی قرصامم نمیخورم

2790
2778
2791
2779
2792