2777
2789
عنوان

یعنی چی شده

404 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من غریبم تو شهر همسرم همیشه هم ب خونواده ی همسرم تک تکشون احترام گذاشتم از بزرگ تا کوچیکش نه اینکه منت بزارم نه من کلا اینجوری بزرگ شدم. نه تنها برای خونواده ی همسرم برای همه. خودمم خواهر برادر ندارم با وجود اینکه خواهر شوهرام خیلی متک بارونم میکنن تحقیرم میکنن ولی همیشه ریختم تو خودم. یدونم برادرشوهر دارم ک خدا خودش میدونه مثل برادر نداشته ام خاطرشون میخوام خیلی مواقع ک شوهرم کارش تو شهرای دور بود ایشون خیلی محبت داشتن در حقمون خوبی‌اش نو فراموش نمیکنم. 

ولی 1 ماهی میشه میریم خونه مادرشوهرم ایشونو زنو بچشون هم هستن جواب سلام منو نمیدن محلم نمیزارن خیلی ذهنمو درگیر کرده مگه من چیکار کردم. هیچوقت بی احترامی نکردم بعد اینکه من اصلا دوست ندارم نه تنها ایشون هییییییچکس از دست من ناراحت باشه. خیلی اذیت میشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نپرسیدی چی شده ؟ مگه میشه یهوو بی دلیل 

اگه از خودت مطمعن بودی میپرسیدی شاید سو تفاهمی پیش اومده که برطرف کنی 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
خب نپرسیدی چی شده ؟ مگه میشه یهوو بی دلیل  اگه از خودت مطمعن بودی میپرسیدی شاید سو تفاهمی پیش ...

نه نپرسیدم یجور چپ چپ نگاه میکنه آدم میترسه نمیدونم واقعا چیشده میترسم بپرسم جوابمو نده ضایع شم 

شما هیچوقت نمیتونی همه اطرافیانت رو از خودت راضی کنی،،،ی روز به جایی میرسی که زده میشی...میتونی به راحتی از برادرشوهرتون بپرسی دلیل تغییر رفتارش چی هست! از نظر من لازم نیست به خواهرشوهرهات این همه احترام بذاری وقتی اهل تحقیر کردن هستند...

منم دقیقا مثل شما بودم ولی به نظرم زیادی خوب بودن باعث میشه خودم تحقیر بشم...به کسی بی احترامی نمیکنم ولی اجازه هم نمیدم کسی تحقیرم کنه

اول ببین وقتی همسرش نیست هم باهات سرسنگینه، حالا همسر من به زن داداشش که ده سال ازش کوچیکتره و دبیرستانیه چنان احترام میزاره از جاش بلند میشه، اما برادرش اینجوری نیست معمولیه با من

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

ببین تو اگه احترام گذاشتی بخاطرشان و منزلت خودته انقد خانوم و محترمی که محترمانه رفتار میکنی 

حالا هم اگه ناراحتیشون دلیل نداره و اصن به هیچ جات نباشه گلم خودشون چس شدن خودشونم خوب میشن تو خوذتو ناراحت نکن 

شما هیچوقت نمیتونی همه اطرافیانت رو از خودت راضی کنی،،،ی روز به جایی میرسی که زده میشی...میتونی به ر ...

قربون دهنت عزیزم گل گفتی واقعا خودمم اذیت میشم همیشه همه سعی دارن ناراحتم کنن 

حالا خیلی خوب شدم مثلا اهمیت نمیدم 

واقعا زیاد ک خوب باشی از چشم میوفتی فدات بشم من ممنون از راهنماییتون

اینجا همه از جاری بدشون میاد  نود درصد میگن توام بی محلی کن

ولی من بودم حتما از جاری یا برادرشوهر میپرسیدم جریان چیه چون مطمئنا یکی این وسط یه حرفایی زده که میونه به هم ریخته...از سوءتفاهم درشون بیار

منم همیشه ب همه احترام میزارم ولی کافیه ببینم یکی برام قیافه میگیره دیگه نگاشم نمیکنم .خیلیم دوست دارم بپرسم چرا ولی غرورم اجازه نمیده پیش خودم میگم الان فکر میکنه چقدر مهم بوده برام که درگیرش شدم انقدر محل نمیذارم تا خودش خوب بشه 😎