2777
2789
نه .بخار شور فک کنم لازمت بشه ولی پنکه نه دیگه کی پنکه استفاده می کنه .بگو چی تو ذهنته تا بگم به درد ...

عزیزم الان معمون اومده بایو برم سوال دارم ازت بعدا ازت میپرسم اطلاعی داری راهنماییم کنی ممنون میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصن نمیدونم دقیقا چی باید بگیرم 😂باید اول ی لیست پیدا کنم

لیست و بگیر کم کم بنویس دست میاد ولی هرچی خواستی بخری مارک خوب بخر مخصولا اونا که عمرین .ظرف خیلی مهم نیست خیلی گرون نخر چون میشکنه خواستی عوض کنی دلت نسوزه مثلا من چینی ساده زرین خریدم .ولی وسایل برقی دوو گرفتم ایرانی نخریدم .فرش خوب بخر.شما خیلی بزرگها و وسایل سنگین با شما نیست دیگه کوچیک ها اسونن مارک و جنس خوب بخر ولی فقط ضروری ها

ی لیست از تو گوگل بگیرم همه چیو داره توش؟چون من نمیدونم چی باید بگیرم یا چی ضروریه

هست ولی غیره ضروری ام خیلی دارن .اینا واجبن .سرویس چینی دم دستی و مهمون .لیوان و تنگ .ابکش  و قابلمه من یه دست گرفتم ولی دو دست بگیری بهتره .سرویس چای .لیوان .سرخ کن اگه استفاده می کنی .کتری و قوری .یا جای ساز.اب میوه گیری .چرخ گوشت بستگی به استفادت داره .چند تا سرویس ظرف چند تیکه یخچالیو فریزی.اتو .بخارشو اگه خونت سرامیک یا پارکته .جارو برقی .میز اتو .پتو و تشک بستگی داره من نگرفتم زیاد.میز تلویزیون و تلویزیون .فرش .من دوتا 9متری خریدم چون خونه سرامیکه.آون توستر.چند تا پتو مسافرتی .ملاحفه .

بین من برقیا رو خیلی گشتم به دوتا چیز رسیدم خیلی کاربردیه-گوش کوب برقی 808 فلر خیلی خوبه کار غذا سازم میکنه هم خورد کن داره هم ظرف اسموتی هم گوش کوب برقی 

یدونه هم ابمیوه گیری فلر 4 کارس ایناروبگیری دگه غذاساز و اینا نمیخوای المانی هم هستند حرف ندارند من اسفند خریدم

جارو برقی (3تومن)با کلی  تحققققییق فیلیپس خریدم 

هم زن تفال و اتو تفال اخرین مدلش

ماشین لباس شویی هم الجی خریدم 9 کیلویی 11 تومن و تلویزیونم الجی 43 اینچ 6 تومن (این دوتا رو از بانه سفارش دادم )نصف قیمت 

اینا شد بجای ماکروفر اینام فر توکار گرفتم 4تومن خیلی هم راضی ام 

یخچال ساید سامسونگ هم از بانه سفارش دادم RS51 قیممتشم 23

کلا شد 52 تومن

اول میخواستم همه رو از یه برند بگیرم تحقیق کردم دیدم هر برندی تو چیز معروفه و خوبه

به نطرم به جز اینا بقیه چیزا اضافس مگر خونه خیللللی بزرگ باشه

عزیزم اتو دستی بگیرم با یه اتو بخار؟جفتش واجبع بنظرت؟

اتو بخار منظوزت اتو پرسیه؟؟ نه جفتش واجب نیست . من اتو پرسی ندارم کارم نکردم ببینم چطوریه .ولی یکیشو بخر هر کدوم به نظرت کاربردی تره واست

بین من برقیا رو خیلی گشتم به دوتا چیز رسیدم خیلی کاربردیه-گوش کوب برقی 808 فلر خیلی خوبه کار غذا ساز ...

اهاع چقدم خوب

حالا باز من تیکه های بزرگم با شوهرمه تی وی و یخچال و‌گاز و ماشین لباسشویی و‌سرویس چوب ومبل 

ولی درمورد وسایل برقی مرسی عزیزم از راهنماییت💋🌈

2790
2778
2791
2779
2792