ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون گلم، من جواب کاریوتایپم دی ماه آماده شد و تشکیل پرونده دادم ولی هنوز برای نامه ورود به سیکل خبرم نکردن نمی دونم چرا، شما گفتین سه هفته طول کشید تا نامه ورود به سیکل بهتون دادن درسته؟
هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام استارتر عزیز شما هزینت چقدر شد؟ ای وی اف تعیین جنسیت کردی؟من میخوام چند ماه دیگه اوضاع مساعد شد برای دوقلو اقدام کنم پیش دکتر رستمی..هیچ مشکلی هم نداریم خودم و همسرم شکرخدا..کلا شما راضی بودی از ای وی اف ؟اذیت نشدی؟
سلام استارتر عزیز شما هزینت چقدر شد؟ ای وی اف تعیین جنسیت کردی؟من میخوام چند ماه دیگه اوضاع م ...
سلام عزیزم، حدودا 25 شد، بله آی وی اف تعیین جنسیت انجام دادم، خب آی وی اف سختیهای خودشو دارو، داروها و آمپول های هورمونی زیادی باید استفاده کنی، مثل یه بارداری طبیعی راحت نیست، تضمین هست که جنسیتی که مدنظرتون هست باردار بشید، اما تضمینی برای یه قلو یا چند قلو بودن نیست تو آی وی اف