2777
2789
توروخدا برام دها کن سر نمازات..۳شنبه زنگ میزنم مرکز ببینم چنتا پسره و دختره دعا کن دفعه اول مثبت بشه ...

عزیزم نگران نباش ان شاالله جنین‌های دختر و پسر عااالی برات تشکیل شده باشه و با همین انتقال نی نی دار بشید و. نتیجه بگیرید😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما قبل انتقال چه دارویی دادن بهتون ؟ با استرادیدل یا نچرال وارد سیکل شدین؟

سلام عزیزم. سیکل اول با استرادیول بودم که متاسفانه به علت عدم شفافیت آندومتر کنسل شد، سیکل دوم. بدون استرادیول که خدارو شکر نتیجه گرفتم و الان گل پسرم بغلمه. ان شاالله قسمت همه ی منتظرا

من تقریبا دو ماه قبل از انتقالم باشگاه رفتم و آب زیاااد استفاده کردم، و تو سیکل انتقالمم سعی کردم پی ...

سلام عزيزم شما   دوقلو باردار شدين ؟ منم تعيين جنسيتم يه جنين پسر برام تشكيل شد وقرار ارديبهشت برام انتقال بدن چه كإرهابي كنم تاثير مثبت داره؟

سلام عزيزم شما   دوقلو باردار شدين ؟ منم تعيين جنسيتم يه جنين پسر برام تشكيل شد وقرار ارديبهشت ...

سلام جانم، نه عزیز 2 تا جنین انتقال دادم اما یه قلو شدش و الان پسرم 6 ماهه شده، ببخشید دیر جواب دادم، اصلا چک نکردم پیامهامو، شما انتقال دادید؟ جنین دختر هم داشتید یا فقط یه دونه پسر براتون تشکیل شدش؟ 

سلام جانم، نه عزیز 2 تا جنین انتقال دادم اما یه قلو شدش و الان پسرم 6 ماهه شده، ببخشید دیر جواب دادم ...

بله جنين دختر هم داشتم فقط يه پسر تشميل شد البته ميمن تو عيين جنسيت جنين ها از بين ميرن واسه انتقال چه مكمل هاي خوردين؟ اسبرين هم داشتين قبل انتقال

بله جنين دختر هم داشتم فقط يه پسر تشميل شد البته ميمن تو عيين جنسيت جنين ها از بين ميرن واسه انتقال ...

از مکمل‌ها فقط فولیک اسید داشتم، بله تا ماه سوم یا چهارم بارداری آسپرین هم مصرف کردم، ان شاالله به زودی نی نی بار هر جنسیتی که میخواید بیاد تو دلتون و دوباره مامان بشید🌹

توروخدا برام دها کن سر نمازات..۳شنبه زنگ میزنم مرکز ببینم چنتا پسره و دختره دعا کن دفعه اول مثبت بشه ...

عزیزم به سلامتی باردار شدی چند تا جنین انتقال دادی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم به سلامتی باردار شدی چند تا جنین انتقال دادی 

اره باردارم ولی دفعه دومم انتقالم منفی شد و بعد چن ماه با جلوگیری طبیعی فهمیدم باردارم 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اره باردارم ولی دفعه دومم انتقالم منفی شد و بعد چن ماه با جلوگیری طبیعی فهمیدم باردارم 

خدا حفظش کنه برات عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام عزیزم مبارک باشه خدا گل پسرتو حفظ کنه

شما چند تا بچه دارید؟من دوتا دختر دارم دوس دارم سومی برم ای وی اف بنظرت ارزشش رو داره؟بدجوری دلم پسرمیخواد جرات اقدام هم ندلرم چون واسه دومی رژیم تحت نظر داشتم ک خدا نخواست

سلام عزیزم مبارک باشه خدا گل پسرتو حفظ کنه شما چند تا بچه دارید؟من دوتا دختر دارم دوس دارم سومی ...

سلام عزیزم، ببخشید دیر جواب میدم، من واسه بچه اولم چون خیلی تحت فشار بودم برای جنسیت، و برای من واقعا ارزششو داشت، خودتون باید بسته به شرایط زندگیتون بسنجید عزیزم، ان شاالله هر چی خیر هست براتون پیش بیاد

سلام عزیزم خدا گل پسرت رو برات نگه داره و بعدی هم به زودی بیاد تو دلت، عزیزم ممنون میشم اگر بتونی راهنماییم کنی،من بوشهرم میخوام اگر بشه بیام شیراز دکتر،ولی نمیخوام هر روز از یه دکتر به یه دکتر دیگه برم چون شرایطش رو ندارم میخوام از اول برم جای مطمئن، خودم تنبلی دارم ولی دارو چه تقویتی چه تحریک تخمدان میخورم خوبه وضعیتم،شوهرمم واریکوسل داره، چند ساله منتظرم،فعلا نمیخوام بریم آی وی اف گفتم اگر خدا قسمت کنه بدون اینا باردار بشم، میخوام حالا اول شوهرم بره آزمایشگاه معتبر و مطمئن و یه دکتر اورولوژی خوب، میخواستم ببینم این مرکز دکتر رستمی برای آقایون هم هست؟آزمایشگاهش خوبه؟شما اورولوژی و آزمایشگاه خوب می شناسید برم؟ببخشید طولانی شد عزیزم ازت ممنون میشم پیامم رو دیدی بتونی راهنمایی کنی

سلام عزیزم، مرکز دکتر رستمی تا اونجایی که من اطلاع دارم بیشتر برای مشکل خانوما هست، در مورد آزمایش مردان هم آزمایشگاههای خصوصی سطح شهر هم شنیدم خوب نیست و فقط باید مراکر ناباوری این آزمایش انجام بشه، چون جوابش معتبرتر و به واقعیت نزدیکتره، دکتر ارولوژی مردان هم داریوش منصوری هست که از تشخیص خوبش خیلی تعریف  شنیدم، اسمشو بزنید نت همه ی اطلاعاتش براتون میاد، ان شاالله به زودی زو خدا واستون معجزه ی قشنگشو نشون بده که نیازی به دکتر ها و وسیله های زمینیش نباشه🌹

عزیزم من دیروز و امروز کلینیک دکتر رستمی تماس گرفتم جواب نمیدن، نمی دونی کلینیک بازه یا نه؟ 

سلام برنجک جون خوبی؟؟گل پسرت خوبه؟؟میگم عزیزم من پانکچر شدم مطب رستمی جنینام دو روزه فریز کرده فقط یکیش پنج روزه هست چرا اینجوری کرده؟؟یعنی دو روزه ها ضعیفن؟؟خودشونم جواب درست به آدم نمیدن انگار طلب دارن ازت😔میگم جنینای شما چندروزه فریز کردن؟؟تقویتی هم خوردید قبل پانکچر؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦