سلام برنجک جون خوبی؟؟گل پسرت خوبه؟؟میگم عزیزم من پانکچر شدم مطب رستمی جنینام دو روزه فریز کرده فقط ی ...
سلام عزیزم، ممنون، تو خوبی؟ ببخش دیر جواب دادم، زیاد وقت نمی کنم بیام نی نی سایت بخاطر بچه داری، الان پیامتو دیدم، والا من دو بار تخمک کشی کردم بخاطر اینکه من و همسرم هر دو مینور بودیم باید حتما جنین 5 روزه می شد تا بتونن روش pgd برای تعیین تالاسمی انجام بدن، به همین خاطر جنین دو روزه نداشتم، ولی دوستم همزمان با من انتقال داد براش جنین دو روزه انتقال دادن و اتفاقا گرفت و الان یه گل پسر داره، میخوام بگم نگران نباش، تا ببینیم خواست خدا چی باشه، انشاءالله به حق همین ماه عزیز خدا برات میخواد و صاحب فرزند سالم و صالح شی، من تقویتی اصلا نخوردم، یعنی آنقدر خرج کرده بودم برای pgd که دیگه توانایی مالی برای خرید تقویتی نداشتم.
هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
راحت باش عزیزم، راستش یه کم روال کار از خاطرم رفته، ولی کارشون مثل مراکز دیگه اس، قبلش دکتر سونو می کنه و استرادیول می نویسه برای اوکی شدن ضخامت رحم، و بین مصرف قرص بهت میگه بیا باز سونوت کنم، ضخامت رحم که اوکی شد میری برای انتقال، دکتر من به تقویتی اعتقادی نداشت و نداد فقط یه قرص برام نوشت قرصه تقویتی فولیک اسید بود داخلش، اسم اونم یادم نمیاد متاسفانه، دکترت کی هست؟ دکتر تا دکترم فرق داره بعضی دکترا تقویتی هم تجویز می کنند، من قبل از انتقال و حین مصرف قرص استرادیول آب و آب هویج زیاد می خوردم برای افزایش ضخامت رحم (چون ضخامتم دیر به حد مناسبی رسید) و قبلش خیلی پیاده روی می رفتم، اینا خیلی تاثیر خوبی داشت فکر می کنم.
هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
[QUOTE=300560484]سلام عزیزم خوبی ؟ من شیراز ای وی اف کردم، از مراکز و پزشکای مشهد متاسفانه اطلاعی ندارم،ولی اگه سلام بخوبیت .میگم جنسیت دلخواهتون شد ؟ هزینه چقدرشد واینکه به نظرتون من اقدام کنم نتیجه میگیرم؟