مرسی گل من.نوبت دهیشون چطوریه؟ اخه من شهرستانم، سایت دکترتو هم بسته س برای نوبت دهی
نوبت دهیشون معمولا حضوری هستش، چندتا از دوستام که حضوری رفتن همون روز بهشون نوبت دادن، چون نوبت اول بیشتر شرح حال هست و نوشتن آزمایشهای لازم برای تشخیص و چیز خاصی نیست، برا همین همون روز بهتون نوبت میدن، اگه براتون مقدور هست یه سر حضوری برید مطب
نوبت دهیشون معمولا حضوری هستش، چندتا از دوستام که حضوری رفتن همون روز بهشون نوبت دادن، چون نوبت اول ...
مرسی عزیزدلم از پاسخگوییت.
شما به عنوان کسی که پیش دکتر رستمی نتیجه گرفته، به نظرت خوبه منم برم؟ سه بار انتقال منفی داشتم طی دوبار تخمک کشی و دیگه جنینی ندارم، چند درصد مریضاشون جواب میگیرن؟
مرسی عزیزدلم از پاسخگوییت. شما به عنوان کسی که پیش دکتر رستمی نتیجه گرفته، به نظرت خوبه منم برم؟ سه ...
عزیزم به نظرم دکتر رستمی تشخیص و درمانشون واقعا عااالی هستش و روند درمان هم روی روال و با نظم انجام میشه، گیج و سردرگمتون نمیکنه، و. امید واهی هم به مراجع نمیده که بخواد مدام بره و بیاد، دیگه بقیش هم با خداست هست که ببینم صلاح و. مصلحتمون را در چی میبینه
سلام اسی میشه بگی زمان انتقال چیا خوردی؟؟کلا تغذیت چی بود؟؟قبلش چطور؟؟
من تقریبا دو ماه قبل از انتقالم باشگاه رفتم و آب زیاااد استفاده کردم، و تو سیکل انتقالمم سعی کردم پیاده و روی و همون آب فراوان داشته باشم و همین دو آیتم تاثیری در حد معجزه برای آمادگی رحم داره، و تغذیه هم، خودمو به چیز خاصی مقید نکردم فقط تغذیه سالم را رعایت کردم، مثلا نوشابه، غذاهای فست فودی، سوسیس و کالباس اصلا استفاده نکردم، بقیه چیزا کاملا معمولی، شما هم ان شاالله با تغذیه معمولی و در کنارش پیاده روی و خوردن آب فراوون و داشتن آرامش و نداشتن استرس نتیجه میگیرید
توروخدا برام دها کن سر نمازات..۳شنبه زنگ میزنم مرکز ببینم چنتا پسره و دختره دعا کن دفعه اول مثبت بشه ی پسر سالم ..خیلی سختمه😔ولی امیدوارم انشاالله خدا ناامیدم نکنه
اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...