2777
2789

الان نمیدونم چطوری بهش بفهمونم اخه من بینیم رو عمل کردم فیلر زدم موهام لخت و مشکیه پوستم سفیده انقد تغییر کردم بخدا از خود تعریف نباشه مایه ی بیشعوریه وقتی میرم بیرون دخترا دورم رو میگیرن میگن شبیه عروسک هایی پسرا که دیگه نگم ...

ولی بخدا من تمام این ۴ سال برای اون بی لیاقت گریه کردم راستش اون از لحاظ ظاهری از من سر تره قد ۱۹۷ بدن رو فرم باشگاه میره ۱۰ ساله پولدار چشم ابرو مشکی کلی دختر دورشه ولی خب منم خودم رو تغییر دادم تلاش کردم هم از نظر زیبایی هم سواد ...فقط دلم میخواد ببینه منو

نمیخوام بفهمه ضایع کردم که خودم رو نشون بدم ولی میخوام نشون بدم ۳ سال پیش باهاش بودم بعد ۲ ماه رابطه و سر جمع ۵ ۶ بار دیدن کات کردیم ولی همیشه عاشقش موندم و تمام این ۳ ۴ سال به فکر این بودم که تلافی کنم چون روز اخر بهم گفت در حد من نیستی و نمیخوامت من مهندسم انقد درس خوندم که الان ۱ ساله دانشجو پزشکی شدم دقیقه این حرف رو فروردین ۱۴۰۱ بهم زد...اصلا الان من یادش میام؟اون باباش وضعش توپ بود cls داره زندگی انچنانی ولی من با تلاش خودم یه دانشجو سادم ولی میخوام بهش فهمونم ک قبول شدم روز اخر گفت ببین من و تو به هم نمیخوریم تو دیپلم داری من مهندسم لیسانس دارم و ...

نه فامیلیم

نه دوست مشترک داریم

دو تا غریبه

اصلا از لحاظ ظاهری زمین تا اسمون شدم

خیلی دوس دارم ببینه ولی راهی ندارماصلا نمیتونم بهش فکر نکنم فکر میکنی بال پرواز زیر بغل گرفتم پزشکی قبول شدم ؟من بخاطر اینکه اون بهم گفت بی سوادی خودمو کشتم انقد درس خوندم حالا بیخیال شم؟۴ سال زجر کشیدمغرور و پول باباش رو میزد تو سر من عقده ای بود عقده ایییی تو یه شهریم محل کارشم میدونم ولی متاسفانه مثلا بوتیک نیست که بگم یهویی رد شدم دیدمت ...شرکته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم آفرین👏👏

معمولا اینجور وقتا پیج های اینستاگرامتون یا دوستای واسطه خبر میرسونن

دانشجو داروسازی(برای کنکوری ها که درباره انتخاب این رشته سوال دارن و سوالات روتین پوستی )

ببین هرررجوری شده رو در رو بهش بگو یه حوری بگو انگار الان برات مهم نیست انگار به زور شناختیش اوکی؟نباید ساده بگذزی بهشششش بگو میدونم دوباره برمیگرده بهت وقتی ببینتت

خوشگلترین دختر بور☀️