2777
2789

شکمی مشخصه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همون اولین سونو مشخص میشه، منم آرزوی دوقلو دارم، کار خاصی هم کردی واسه دوقلویی ؟

نه عزیزم، یه قلو تو سونو نشون داده، من آی وی اف انجام دادم

عزیزم گفتم از 23 مطب باز میشه

ممنون گلم، من جواب کاریوتایپم دی ماه آماده شد و تشکیل پرونده دادم ولی هنوز برای نامه ورود به سیکل خبرم نکردن نمی دونم چرا، شما گفتین سه هفته طول کشید تا نامه ورود به سیکل بهتون دادن درسته؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون گلم، من جواب کاریوتایپم دی ماه آماده شد و تشکیل پرونده دادم ولی هنوز برای نامه ورود به سیکل خب ...

آره عزیزم، دقیقا برای من 3 هفته طول کشید تا نامه ورود به سیکل دادن، ولی الان با شرایط جدید گفتن هیچ سیکلی را شروع نمیکنن، تا اوضاع مناسب بشه

عزیزم گفتم از 23 مطب باز میشه

عزیزم من دیروز و امروز کلینیک دکتر رستمی تماس گرفتم جواب نمیدن، نمی دونی کلینیک بازه یا نه؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام استارتر عزیز شما هزینت چقدر شد؟  ای وی اف تعیین جنسیت کردی؟من می‌خوام چند ماه دیگه اوضاع مساعد شد برای دوقلو اقدام کنم پیش دکتر رستمی..هیچ مشکلی هم نداریم خودم و همسرم شکرخدا..کلا شما راضی بودی از ای وی اف ؟اذیت نشدی؟

سلام استارتر عزیز شما هزینت چقدر شد؟  ای وی اف تعیین جنسیت کردی؟من می‌خوام چند ماه دیگه اوضاع م ...

سلام عزیزم، حدودا 25 شد، بله آی وی اف تعیین جنسیت انجام دادم، خب آی وی اف سختی‌های خودشو دارو، داروها و آمپول های هورمونی زیادی باید استفاده کنی، مثل یه بارداری طبیعی راحت نیست، تضمین هست که جنسیتی که مدنظرتون هست باردار بشید، اما تضمینی برای یه قلو یا چند قلو بودن نیست تو آی وی اف

آره عزیزم، دقیقا برای من 3 هفته طول کشید تا نامه ورود به سیکل دادن، ولی الان با شرایط جدید گفتن هیچ ...

عزیزم شما هزینتون کلا چقدردرومد?اگر باز به عقب برگردین باز پیش رستمی میرین??یا مادروکودک?