2777
2789

ترخدا نصیحت نکنید

از بیرون با شوهرم اومدیم عروس هلندیم جیغ میزد از قفس درش بیارم

با شوهرم دعوام شده بود نزدیک پریودمم هست

عروسمو گرفتم یهو بی دلیل چنان گازی از روی دستم گرف دستم خون اومد غیر ارادی و از روی خشم زیاد پرتش کردم خورد تو دیوار 😭😭😭به حق پنج تن دعا کنید. دستم بشکنه ایشالا قطع شه ولی چیزیش نشه شروع کرد پر پر زدن فکر کردم مرد ولی زندس چشمش خون اومده یکش یکم منگه ولی خودش رف تو قفسش کسی تجربه داشه چیکار ش کنم این بمیره من از عذاب وجدان خودمو میکشم ببرمش دامپزشکی صبح کاری میکنن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تو دیگه کی هستی واقعا برات متاسفم اعصاب نداری خب حیوون خونگی نگیر

بعضی دامپزشکی ها تو شهر ما شبانه روزی هستن ممکنه باشه حداقل این یه کار رو بکن زنده نگهش دار اعصاب هم نداری به یکی دیگه واگذار کن

ای خدا دلم براش ریش شد طفلی

کاش زودتر میبردیش دامپزشکی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

آره حتما ببرش حتی اگه می تونی همین امشب

سرش ضرب ندیده باشه حیوون

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤