2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب پس زیادنیس درمان میشه دیگ خواهر عزیزم خرنوب خوردی

نه. تا الان تنها داروهای شیمیایی خوردم که هیچ فایده ای نداشتن و فقط معدمو درد میاوردن

خرنوب چیه؟چجوری میخورن؟ 

تلاش میکنم برای سرنوشت 
نه. تا الان تنها داروهای شیمیایی خوردم که هیچ فایده ای نداشتن و فقط معدمو درد میاوردن خرنوب چیه؟چجو ...

میگن واسه کسایی که پلی کیتیک یاتنبلی دارن خیلی خوبه چندنفرم بودن جواب گرفتن بزن گوگل ببین

یه تویه من،اینه دنیای من💑 🌏
سه ساله تو عروسی کردم  ولی ۱۴ ماهه اقدامم

خواهرعزیزم الان به اون یکی دوستم گفتن خرنوب خیلی خوبه هم واسه خودت هم واسه شوهرت که ضعیفه چند نفرم بودن که جواب گرفتن

خواهرعزیزم الان به اون یکی دوستم گفتن خرنوب خیلی خوبه هم واسه خودت هم واسه شوهرت که ضعیفه چند نفرم ب ...

قربونت برم شوهر من سه ماه استفاده واسش بی نتیجه بود یه دکتری واسش دارو نوشت اونا باز خیلی خیلی موثر بودن خودمم که ماه ها پرید نمیشم

از خدا فقط یه معجزه شیرین میخوم دعام کنید

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
قربونت برم شوهر من سه ماه استفاده واسش بی نتیجه بود یه دکتری واسش دارو نوشت اونا باز خیلی خیلی موثر ...

ایشالاکه میشه امیدت بخداباشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792