2777
2789
11ماه پیش داداش عزیزتراز جانم که ۱۵سالش بود تصادف کرد خیلی سخته تا الان عادت نکردم کارم شده گریه وقت ...

ازش بزرگتری؟

من خودم برادر ندارم، اما خواهر دارم، تصورشم واقعا عذاب آوره

خیلی سخته خیلی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازش بزرگتری؟ من خودم برادر ندارم، اما خواهر دارم، تصورشم واقعا عذاب آوره خیلی سخته خیلی

خیلی سختر از کلمه سخت خییییییلی کلاخانوادم بهم ریختن اره ۴یال ازش بزرگترم

یک و سال و ده ماه پیش هرچی میگذره برام سختتر میشه و نبودش به شدت برام غیر قابل باور

حدس میزنم هنوز نتونستی به قول معروف، به صورت کامل عزاداری و سوگواری کنی

خوابشم میبینی؟

حتما احساس میکنی کارهای ناتمامی باقی مونده که باید با مادرت میکردی؟   

بیچاره پدر و مادرش شب و روز گریه میکنن باباش تو این ده روز ریشش سفید شده 

10 روز

پس این داغ تازه س   

و تازه اولشه

تا 40 روز بد بودن حال طبیعیه

خصوصا اینکه خودکشی فرزند، باعث عذاب وجدان والدین و خانواده و خواهر برادر ها میشه

بچه چندم بوده؟ والدینش مسن هستن؟ یا جوان؟

خیلی سختر از کلمه سخت خییییییلی کلاخانوادم بهم ریختن اره ۴یال ازش بزرگترم

اینجور وقتا

فضای خانواده مملو از حس عذاب ِ درونی هم میشه

خصوصا برای والدین

وقتی فرزندی فوت میکنه، والدین باخودشون میگن کاش مراقبش بودیم

و فرزندان بزرگتر هم دچار همین مشکل میشن

خصوصا خودت ک 4 سال بزرگتر بودی

پدرم دو سال پیش واقعا سخته خدا برا هیشکی نخواد 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
پدر برای یک دختر، یعنی تکیه گاه روحش در آرامش    

ممنون گلم انشاالله عزیزانتون سالم باشند   

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
داغ تازه ست       و دختر، در قلب پدر و پدر، تکیه گاه دختر رابطه ی خوبی هم داشتی ...

بابام معتاد بود 

راستش وقتایی ک مواد میکشید اصلا رابطم خوب نبود چون باهاش حرف نمیزدم

ولی وقتی نمیکشید همه باهاش خوب بودیم

بابام زیاد بهم محبت نکرد چون دنبال رفیق بازی بود

و چندسال زندان

تا7سالگیم ک نبود

بعدشم مثلا یک سال نبود2،3سال بود

راستش خیلی اذیت شدم..همه اذیت شدیم

10سال بود ک کار نمیکرد مامانم ب سختی هرطوری بود خرجمونو میداد

با این حال بازم دوسش داشتم

بازم اگ آخ میگفت جونم در میرفت اما کاری از دستم برنمیومد

10سال پیش دکترا بهش گفتن6،7ماه بیشتر زنده نمیمونی

ب خاطر کبدش ک از کار افتاد و ب همین علت هم فوت کرد

انقد حالش بد بود ک فکر نمیکردیم بخواد طوریش بشه

هربار میرفت دکتر دکترا کاری براش نمیتونسن بکنن مسکن میزدن دردش اروم میشد،سرم وصل کردنش هزارتا دردسر داشت چون دیگ رگ نداشت،الهی بمیرم براش انقدر درد داشت هیچی نمیگفت انقد مظلوم بود هیچوقت هیچی نمیگفت،درسته اذیتمون کرد ولی فقط ب خاطر مواد بود چون دیگ چیزی حالیش نبود،ولی اگ چیزی نمیکشید اخلاقش خیلی خوب بود،دلم از این میسوزه چرا بیشتر از اینا باهم خوب نبودیم چرا زیاد باهم خاطره نداریم،دو،سه روز قبل مرگش باهم دعوا کردیم بهش گفتم تو حق نداری ب مامانم چیزی بگی خلاصه یکی اون گفت یکی من گفتم من هیچوقت نمیخواستم بهش بی احترامی کنم اما گاهی دیگ طاقتم تموم میشد،وقتی میدیدم پول نداره دلم آتیش میگرفت فقط میرفتم خونه خودم یواشکی گریه میکردم،خودم اول زندگیمه شوهرم پولی نداشت ک کمکش کنم،حتی پول ی سیگار5تومنی هم نداشت بابام شاید اگ اونم پول دار بود انقد خار نمیشد،بازم خداروشکر میکنم ب خاطر مواد نمرد.من بخشیدمش امیدوارم اونم منو بخشیده باشه...

دلم براش خیلی تنگ میشه جاش خیلی خالیه...

برام خیلی جالبه مامانم ک بیشتر از همه اذیت شده بیشتر از همه هم براش گریه میکنه...

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
بابام معتاد بود  راستش وقتایی ک مواد میکشید اصلا رابطم خوب نبود چون باهاش حرف نمیزدم ولی وقتی ...

غم انگیز ... و قلب آدمو به درد وا می داره

حتما گاهی اوقات به کار های نکرده با پدرت فکر میکنی

سناریو های دختر-پدری توی ذهنت تجسم میکنی

حستو میفهمم

حس ناراحتی ازینکه چرا نتونستم بیشتر باهاش باشم

چرا سرش داد زدم

این ها آدمو اذیت میکنن

2790
2778
2791
2779
2792