2777
2789
عنوان

اونایی که خوب کیک میپزن لطفا بیاین

290 بازدید | 55 پست

من اصلا کیکام خوب پف نمیکنه همه دستور هارم موبه مو دقیق میرم ولی همیشه وسط کیکام خمیر میشه پفشم دوسانت بیشتر نمیشه 

فکر میکنم شاید مشکل از بکینگ پودر باید مارک خوبی بگیرم ؟

فرم شماره هاش پاک شده باید روی متوسط بپزم یا کم ؟

خدایا آن ده که آن به 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب هم میزنی؟

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

مامان من ۲۰ ساله کیک میپزه نصف کیکای من که یه ساله میپزم پف نمیکنه.همش میگه تو چیکار میکنی😁میگم بخدا هیچکار.دو سه بار الک میکنم.خوبم هم میزنم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

من همیشه مواد رو چشمی میریزم‌.همیشه‌هم‌خوب میشه.فرها اکثرا روی ۱۵۰ هست درجشون بیشترش کن بزار ۱۷۰

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
من کیکام عالی پف میکنن ربطی به بکینگ پوردت نداره اگه بخای دستور یه کیک عالی رو برات میفرستم

بفرس منم بلایک بی زحمت❤

سفیده رو هم جدا میزنم باهم زن خوب پف کنه ولی انگار اصلا کیکام طلسم شدن آرزو یه بار خوب دراومدنش تو دلم مونده خیلی دوست دارم بتونم کیک خوب بپزم شوهرم میگه تو اصلا نمیتونی کیک بپزی 

خدایا آن ده که آن به