2777
2789

چرا خدا باهام اینجوری کرد به خونواده بشدت ناآگاه پدر عقده ای و بد ذات مضطرب اجتماعی شدم

کنکورمم که از پسش بر نمیام سالهای اول هیچ امکاناتی پدر گوهم که عمدا صدا تلویزیون بلند میکرد نخونم خودمم یه دختر بدبخت که نمیدونست چجوری برا کنکور بخونه

آنقدر کنکور دادم هیچی نشدم امسالم پشتم نمیکشم دیگ رشته دیگ هم نمیتونم من باید قبول شم ولی نمیشه

الان مهمون داشتیم من بشدت مضطرب و خجالتی از بس تو این سالها فقط کنکور دادم هیچی یاد نگرفتم اندازه دختر ۵ ساله نمیتونم حرف بزنم

تو رو خدا چی کار کنم نگین برو یه رشته بدون کنکور با پرستاری و..... نمیتونممممممم میخواستم برم فرهنگیان میرفتم

دلیلم برای رشته تاپ پول و جایگاه خوب و ساختن شخصیت قوی بود میخواستم شخصبتمرشد کنه قوی بشه ولی نمیشم نمیتونم 😭😭😭😭😭

۲۳ سالمه نمیتونم حرف بزنم 😭😭😭😭😭😭😭

خدا لعنتت کنه پذرمو آنقدر تحقیرم کرد به این روز افتادم

جایگاه خوب و تاپ تلاش و اراده بالا میخواد

از الان یکبار برای همیشه با خودت اتمام حجت کن و بشین مثل تراکتور درس بخون

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای منم مطمئنم مثل بابای شماست ولی خوب مادر خوبی دارم ازم حمایت میکنه منم بشدت از نتایج درس هام میترسم البته دهم هستم بابام از الان داره عذابم میده مامانم آرومم میکنه هعیی خدا رحم کنه وقتی کنکوری شودم قبول نشم قبل بابام فامیل های پدریم منو بد بخت میکنن

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

جایگاه خوب و تاپ تلاش و اراده بالا میخواد از الان یکبار برای همیشه با خودت اتمام حجت کن و بشین مثل ت ...

بابا میخونم مشکلاتم زیاده الان مهمون اومد آنقدر مضطرب شدم حالم از خودم بهم خورد نمیتونم دیگ

گفتم من چجوری با این شخصیت پزشکی و دندون پزشک بشم آخه یه پزشک لال میشم

2790
2778
2791
2779
2792