2777
2789
عنوان

اونایی که خوب کیک میپزن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 55 پست
اره همزدن زیاد مانع پف کیک میشه

عه.چه جالب.مرسی که گفتین

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ولی مگه زیاد هم زدن پفشو کم میکنه؟من خیلی زیاد هم میزنم دوس دارم مایعم یه دست یه دست بشه🙄اشتب ...

تو بعضی دستورا خودشون تاکیید دارن ک زیاد هم زده نشه پف کیک میخابه حالا نمیدونم واسه همه دستورا بکار میره یا نه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
آره دقیق مثل کیک پزا میرم مراحلشو خیلی تو دستوراش تحقیق کردم توهم زدنش و گرم کردن همرو رعایت میکنم ا ...

عشقم همین که بهت گفتم نسبت ارد و تخم مرغت اوکی نیست چه خبره دولیوان ارد اونم با سه تا تخم مرغ! دولیوان ارد دولیوان شکر 6الی 7تخم مرغ درشت

تخم مرغ 4عدد
شکر 1لیوان
ارد1لیوان
پودر کاکاعو 2ق چ
اب جوش 1/4 لیوان
وانیل 1/4ق چ
روغن 1/4لیوان

زرده و سفید رو جدا کن

سفیده و. دو ق غ شکر تو یه ظرف بریز و با همزن بزن تا پف کنه و وقتی ظرفو برمیگردونی نریزه

پودر کاکاعو رو توی لیوان اب جوش بریز تا حل بشه

زرده،شکر،وانیل،روغن وپودر کاکاعو رو توی ظرف دیگه بریز و با همزن بزن هرچی خوب هم بخپره بهتر میشه حدود 5 تا 10 دقیقه

اردو الک کردی اضافه کن به مخلوط زرده ،با همزن اردو مخلوط کن

نکته های مهمش اینه توی سفیده اصلا هیچ زرده ای نباشه و پره های همزن خشک و تمیز باشه

و وقتی میخوای سفیده رو اضافه کنی اهسته هم بزن تا پفش نخوابه

و اصلا نیازی به بکینگ پودر نداره

وقتی اردو به زرده اضافه میکنی باید مثل ماست سون باشه غلظتش

ممکنه از یه لیوان یکمی ارد بیشتر ببره اون دیگه باید خودت ببینی چطوره

ان شالله درست کنی و خوب بشه

خیلی راحته

یبار درست کنی دستت میاد

قلق خاصی نداره، این دستور رو درست کن عالی میشه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...