2777
2789
عنوان

اونایی که خوب کیک میپزن لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 55 پست

خوب هم میزنی؟؟ تخم مرغ و شکر و وانیل رو هفت هشت دقیقه دور ند بزن.

بکینگ پودرم خیلی مهمه که با کیفیت باشه از عطاری معتبر بخر.کیکای من خیلی پف میکنه.ولی یه وقتایی از جای بد بکینگ پودر بخرم خراب میشه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
سفیده رو هم جدا میزنم باهم زن خوب پف کنه ولی انگار اصلا کیکام طلسم شدن آرزو یه بار خوب دراومدنش تو د ...

من با دو الی سه تا تخم مرغ درست میکنم

طلسم چیه حتما به جا کار میلنگه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من ۲۰ ساله کیک میپزه نصف کیکای من که یه ساله میپزم پف نمیکنه.همش میگه تو چیکار میکنی😁میگم بخد ...

داری هوا دهی میکنی دیگه بخاطر همون الک کردنه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

منم کیکام خوب میشه  

ب اندازه قالب و درجه فر  توجه کن

و نیم ساعت اصلا در فر رو باز نکن

#تو که میدانی باید در سختی ها مقاوم باشے..!!چرا ناامید می شوی؟!... تو که میدانی روزهای سخت نمی مانند چرا باز هم نگران و ناآرامی؟! ...تو که بهتر از من می دانی ...پس چرا باز هم ...؟!می دانم که می دانی اما دیگر، ولی و اما و اگر ندارد!آرام و استوار به مسیرت ادامه بده ...ذهن زیبایت، زندگی را زیبا خواهد کرد!!آنگاه تو میان خوشبختی غرق خواهی شد!!آنقدر که هیچکس نتواند نجاتت دهد ...!خیالت راحت،من هم می دانم،تو هم می دانی،  بی اما و اگر خدا همیشه هست ....!!
داری هوا دهی میکنی دیگه بخاطر همون الک کردنه

اخه مامانمم الک میکنه پف نمیکنه

اره 

همین دیگه آرد زیادی باشه تخم مرغ کم باشه کیک خمیری و سفت و بدون پف میشه این بار 6تا تخم مرغ یک لیوان پر و 3/4 آرد بریز ببین چی میشه شکرتم باید همین مقدار برابر آرد باشه 

من بکینگ پودر از مغازه هایی ک لوازم قنادی میفروشن میگیرم، دمای کیک ۱۸۰ درجه عالیه اگه درجه نداره متوسط، در فر و حین پخت اصلا باز نکنین احتمالا شعله فر و کم میکنین و کامل کیک نپخته درمیارین. نگاه کنین اگه شعله کم باشه درست پف نمیکنه زیاد باشه اول سریع پف میکنه ولی سریع میخوابه درجه فر خیلی مهمه. و مدت پختش ک با چنگال روش بزنین اگه تمیز بیرون اومد پخته. و آرد و بکنگ پودر و ۳ بار الک کنین ک خوب سبک بشه و آرام و دورانی ب کیک اضافه کنین. روغن زیاد تو کیک یا چرب کردن خیلی زیاد قالب کیک هم از پف کیک کم میکنه. 

2790
2778
2791
2779
2792