2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست تو روخدا بیایین

297 بازدید | 13 پست

از اونجای که من خیلی تنها بودم مجازی با یه دختر از شهر خودمون دوست شدم که مثلاً گاهی کافه ای جایی بریم بعد دیدم الان بهم پیام داده که اره از خوشگلی من تلفنی حرف زدین این یک پیامش و دومی این بود که سگ با مبینا تلفنی حرف میزنه من اینا رو دیدم موندم بهش پیام دادم که چی میگی عزیزم بعد گفت که اره میخاستم تو گروه پیام بدم به تو دادم و مبینا اسم یکی دیگس متوجه شد من ناراحت شدم گفت که میخای تو رو هم عضوت میکنم بنظرتون راست میگه یا با من بود و جلو بقیه دوستاش واقعا منو به تمسخر گرفته ناراحتم خیلی

همیشه حق با منه..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباطتت باهاش کم و قطع کن

بنظرتون با من بوده واقعا اخه پیام اولش انگار به یکی دیگه میگفته از خوشگلی من حرف میزدین و بعدش پیام بعدیو فرستاد

همیشه حق با منه..!

پیاماشو سین نکن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اگ عکسام پخش شه چی خاک تو سرم با این ساده بودنم خانوادم خیلی سر پخش شدن عکسا حساسن بفهمن میکشن منو

ول کن همه عکس میزارن رو پروفایل از این نترس

شکرت خداجون💕پرستار مهربون🦭

اگ عکسام پخش شه چی خاک تو سرم با این ساده بودنم خانوادم خیلی سر پخش شدن عکسا حساسن بفهمن میکشن منو

خیلی ساده ای

بلاک کن دختررو

دلت اکانت بزن برا مدتی

دیگه هم به کسی اعتماد نکن

اگه تو عکست خیلی بی حجاب نیستی نترس پخش نمیکنن

2790
2778
2791
2779
2792