2777
2789

بله

مخزن زیر رو پر اب کن

مخزن وسط که سوراخ سوراخه یه قاشق بزرگ قهوه بریز

بذار رو گاز

اب زیر که جوش بیاد از قهوه رد میشه و میاد تو مخزن سوم که رو قرار داره و میبینیش.

حواست باشه تا اومد بالا از رو گاز ورش داری .بیشتر بمونه مثل چای جوشیده بد مزه میشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مخزن زیر رو پر اب کن مخزن وسط که سوراخ سوراخه یه قاشق بزرگ قهوه بریز بذار رو گاز اب زیر که ج ...

سلام

دستتون درد نکنه

این بهتره یا قهوه جوش مسی رو گاز؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام دستتون درد نکنه این بهتره یا قهوه جوش مسی رو گاز؟

تجربه استفاده از مسی رو نداشتم ولی میدونم فقط به درد قهوه ترک میخوره که خود قهوه آسیاب شده داخل قهوه میمونه

من سابقا قهوه جوش برقی هم داشتم (فیلتر دار) ولی کلا از موکاپات راضی ترم. البته بگم اینم سایز بزرگ گرفتم چون عادت دارم لیوانی میخورم (6 یا 8 فنجونه هست که یه لیوان تحویلم میده)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تجربه استفاده از مسی رو نداشتم ولی میدونم فقط به درد قهوه ترک میخوره که خود قهوه آسیاب شده داخل قهوه ...

ممنونم

جدی یک لیوان درجا میل میکنید؟؟؟

چندتا قاشق پودر قهوه میریزید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ممنونم جدی یک لیوان درجا میل میکنید؟؟؟ چندتا قاشق پودر قهوه میریزید؟

کلا صبحا یه لیوان درست میکنم موقع خوردن داخل لیوانم کمی شیر تغلیظ شده میریزم (کاندنس شده) با 4تا مویز افتاب خشک میخورم

یه قاشق سوپخوری پر قهوه لازمه

کلا صبحا یه لیوان درست میکنم موقع خوردن داخل لیوانم کمی شیر تغلیظ شده میریزم (کاندنس شده) با 4تا موی ...

آهان پس آب زیاد میریزید

نوش جانتون

ممنونم از وقتی که گذاشتید؟

آهان پس آب زیاد میریزید نوش جانتون ممنونم از وقتی که گذاشتید؟

یه لیوان اب یه قاشق سر پر قهوه

خواهش

سلام عزیزم برای خرید بهترین موکاپات روگازی من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-brand-mokapot/