2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم

1103 بازدید | 79 پست

امشب شوهرم اومد در خونمون کلی باهامون بحث کرد... بعدم منو هول داد گفت نمیخوامت... بعدم رفت زنگ زد گفت دیگ نمیخوام ببینمت و تا تهشم میرم منم اصلا حرف نزدم خودش قطع کرد... ی توضیح برا اونایی ک تایپیک قبلمو خوندن ازدواج و ما داداشم گل ب گل هس یعنی زن داداشم خواهر شوهرمه,داداشم ب خانمش خیانت کرده و شوهرم ب من اینارو گفته,دیشب خیلی دلخور بودم ولی امشب حس کردم وقتی اون نمیخوادم من چی کار کنم...دوستان لطفا راهنماییم کنید ب نظرتون صبر کنم بره خودش تقاضا بده یا خودم اقدام کنم؟بگم اینو مهریه ازش نمیخوام هرچیم بهم داده از طلا و همه چی پسش میدم...نگین حقته چون خودم میدونم ولی نمیخوام ازش چیزی داشته باشم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بزار خودش بره 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزمنچرا حقته؟داداشت خیانتکرده تو زندگیت چرا بپاشه.بزلر اگر اتیششوهرت خوابیدکه هیچ اگه نه وخواستکه طلاق بده بگو باشه خودتو خلاص کن چون شعور تداره که زندگی خودشوقاطی خواهرش نکنه.تهش خواهرش شوهر میکنه و این میمونه یهو میگه عحب اشتباهی کردم من جداشدم من که مشکلی نداشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز