2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 79 پست
برادرت چجور ادمیه رابطش با تو چجوریه؟ پشیمون نیس؟

پشیمون ک اصلا...12 سال ازم بزرگتره...ادم خشکیه..خیانتشم هنوزم ادامه داره

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید ولی حماقته خواهرشوهرت با برادرت اینکارو نخواهد کرد

اون فرق داره اون 12 سال زنش بوده دوتا بچه داره...من عقدم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
یعنی میخواد باش ازدواج کنه

نمیدونم فعلا ک پای زندگی هممون وایساده

پشیمون ک اصلا...12 سال ازم بزرگتره...ادم خشکیه..خیانتشم هنوزم ادامه داره

ب نظرم مهرتو در ازای مهر خواهر شوهرت ببخش 

هرچی باشه برادرته 

شوهرت اگ ب درد بخور بود و دوست داشت ب خاطر اونا طلاقت نمیداد 

پس هوای خانوادت رو داشته باش چون باید پیش اینا بمونی و اینا برات موندگارن 

با پدرت حتما حرف بزن دربارش

یه سوال اگ دوس داشتی ج بده 

حساب کردی مبلغش چقدر شد؟

چون برا زندگی خواهرش ناراحت بوده ی حرفی زده

زندگی ک بچه بازی نیست 

توهم دیگه جوری برخورد نکن ک بگه از خدات بوده ک حرف جدایی پیش بیاد 

الان خونواده اونا دخترشون خیانت دیده عصبانی هستن

ولی تو این وسط بی تقصیری 

ولی دلیل نمیشه برا اشتباه دو نفر دیگه شما بهم بزنین دیگه 

الان وقتی هست ک تو باید پای زندگی خودت وایسی و نه اینکه با ی حرف شوهرت بگی آره طلاق بگیرم 

ب نظرم مهرتو در ازای مهر خواهر شوهرت ببخش  هرچی باشه برادرته  شوهرت اگ ب درد بخور بود و ...

حدود 12 تومن... ب غیر از طلاها و همه چی...پدرم حرف نمیزنه و میگه خودت تصمیم بگیر...بنده خدا زن داداشم از اول مهریه نخواست 

عزیزم دقیقا همین اتفاق برای اقوام دور ما افتاد برادر به خاطر یکی دیگه زنشو با یه بچه طلاق داد.خواهر بدبختش تازه عروس ۴ماه رفته بود خونش برگردوندن خونه باباش.ولی بستگی به شعوره همسرت داره ..شما نرو تقاضا طلاق بده بزار اقدام از طرف خودش باشه...

چون برا زندگی خواهرش ناراحت بوده ی حرفی زده زندگی ک بچه بازی نیست  توهم دیگه جوری برخورد نکن ...

اگ از اولذتایپیکامو بخونی متوجه میشی ماذچقد کشمکش داشتیم... امشب فهمیدم ادم زندگی نیس

وایییی برادرت چرا اینکارو کرد اخه🤦‍♀️ زنش براش کم گزاشت ؟

اخ اگ بدونی اگ بدونی زنش از خانمی و خوشگلی کم نداره ..هیجی براش کم نذاشت هیچی

حدود 12 تومن... ب غیر از طلاها و همه چی...پدرم حرف نمیزنه و میگه خودت تصمیم بگیر...بنده خدا زن داداش ...

اگ اون میبخشه توام ببخش 

داداشت نامردی کرده ولی شوهرتم داره نامردی میکنه 

خیلی پیچیدست کاش با مشاور صحبت کنید

امیدوارم بهترینها براتون پیش بیاد

2827
2791
2779
2792