2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 79 پست
عزیزم دقیقا همین اتفاق برای اقوام دور ما افتاد برادر به خاطر یکی دیگه زنشو با یه بچه طلاق داد.خواهر ...

متاسفانه اینجور اتفاق برام اصلا بعید و دور نیس

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه نخوندم تاپیک قبلیاتو فک کردم همو دوس دارین ک اینجوری گفتم 😞

خیلی ؟عاشقش بودم 8 سال عاشقش بودم و این عشقو تو دلم نگه داشتم...8 سااااااال ولی امشب ک ب جای اینکه بگه تو گناهی نداری دست کرد هلم داد و گفت نمیخوامت

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
خوب با داداشت حرف بزنین برگرده دست از کاراش برداره

من ک باهاش خرف نمیزنم بابام خرف زده اونم گفته دست برمیدارم...من باورش ندارم

چقد سخت😢خوشگله نامزدت؟

آره قبلا نگاه ماه میکردم میگفتم تو اون شکلی هسیا

الهی بمیرم برات قشنگم😞😞😞 اونم عاشقت بود؟؟

ن... ی عشق مخفی رو تو دل ی دختر تصور کن بعد یهو بیاد اوندعشق مخفی خواهرشو بفرسه خواستگاریت...حالا اون عشقی ک جلوش سجده میکردی اینو بگه چی ب سرت میاد

اگ ممکنه نگم...

اشکالی ندارع عزیزم ولی ان شالله ک مشکلت حل بشه اونم فعلا عصبانیه یکم سخته اما اگه دیدی واقعا نمیخاد بدون جدایی بهترین موقعیته واست

دنیا بی ارزش تر از اونیه که بخوای بهش دل ببندی...
اشکالی ندارع عزیزم ولی ان شالله ک مشکلت حل بشه اونم فعلا عصبانیه یکم سخته اما اگه دیدی واقعا نمیخاد ...

میدونم خیلی ممنونم عزیزم

اصولا همینه هرچی بهتر باشی مردا ....

اخ بمیرم برا دلش بمیرم فقط عین خواهرم بود عین خوهر