2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 79 پست
بهتر صبرکنی شایدعصبانی بوده بعدتو را میاد.به طلاق فکر نکن.

وقتی داداشم داره جدا میشه با گندی ک زده من رو دارم تو خانوادشون؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مهریتو نمیخوای بگیری نگیر ولی ب هیچ وجه چیزایی ک داری رو نبخش بهش بچه هم داری؟

عقدم 3 ساله

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
عزیزمنچرا حقته؟داداشت خیانتکرده تو زندگیت چرا بپاشه.بزلر اگر اتیششوهرت خوابیدکه هیچ اگه نه وخواستکه ...

زن داداشم 2 تا بچه داره

ینی چون خاهرش طلاق میگیره اونم میخاد تو رو طلاق بده 

دیگ هنینه واقعا شکر ک شناختمش واقعا شکر

خب طلاهاتو نبخش هرچقدرم ک پولداری و بی نیاز نبخش برادرتم طلاق داد خواهرشوهرتو؟

اقدام کرده زن داداشم برا زلاق

خب طلاهاتو نبخش هرچقدرم ک پولداری و بی نیاز نبخش برادرتم طلاق داد خواهرشوهرتو؟

واقعا نمیخوام چیزی ازش داشته باشم امشب هرچی برام گرفته بود و حساب کردم ک فردا بزنم ب حسابش

زن داداشم 2 تا بچه داره

اولا لعنت به داداشت که زندگی خودشو که پاشوند هیچ.زندگی توام باعث شد.اگرم شوهرت رفت بزار بره به جیزی که قسمت نیست اصرار کنی بدترش سرت میاد بسمار به خدا بگواگه صلاحه بمونه برام اگه صلاحم نیس بره هم خودش هم مهرش

2827
2791
2779
2792