2777
2789
بله..😓😭😭 خانوادم خیلی هزینه میکردن هممممش دکتر میبردن بهترین دکترا ولی من خوب نمیشدم در واقع جوا ...

میدیدم که خونه داره میریزه نگو تب کردم بابام د مثل اسفند رو آتیش داره بال بال میزنه برای من !

منو رسوند بیمارستان دوباره مگه دیگه رگ دستمو پیدا میکردن پوست استخون شده بودم 

کاری هم برام نکردن یه سرم بود که همسایمون میومد برام میزد به بابام گفته بودن دخترتون داره جونای آخرو میده..

وقتی بابام منو رسوند خونه خونمون همه اومده بودن همه انگار که من مرده باشم گریه میکردن

برادرام که چون شبای قدر بود مشکی پوشیده بودن رییییش

خواهرم که خودشو تیکه تیکه میکرد برام

همیشه صورتشون پر از پف بود انقدر گریه کرده بودن

خودم که بی جون بودم چشمام از حدقه درومده بود لاااااغر و داغون

بعد من بیناییم هم کم شده بود دیگه همه چیزو سیاهی میدیدم بخدا

خلاصه خیلی بد بود خیلی ضجر کشیدن تا اینکه برادرم رفت مسجدو..

فکر کن روزه میگرفتن خانوادم نه سحری میتونستن بخورن نه افطار 

خوراکشون گریه بود 

برادرم رفت مسجد سریع اومد منو نوازش میکرد گریه میکرد اینا فکر میکردن من خوابم در صورتی که من نای اینو نداشتم چشمامو باز کنم 

فکر کن غذا تو نایلون گذاشته بود رو اپن درش بسته.. عطر غذا انقدر زیاد بود که من گفتم بوی غذای نذریه؟ برام قاشق میاری بخورم😭😭😭😭😭😭😭😭 

خوردن همانا و خوب شدن همان 

به دفعه که خوب نشدم ولی یک هفته ای سر پا شدم

خونریزیم قطع شد غذا یکم یکم میخوردم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میدیدم که خونه داره میریزه نگو تب کردم بابام د مثل اسفند رو آتیش داره بال بال میزنه برای من ! ...

خانوادم انقددددر خوشحال میشدن من حتی آب میخوردم 

همه میومدن عیادتم فعمیدن من حالم خوب شده برام شیرینی میاوردن همه☺️

خونه ما تبدیل شده بود به شبرینی فروشی بخدا

خالم هممممه خوشحال بودن

حتی دوستای برادرم بخاطر اینکه برادرم خوشحاله انقدر خوشحال شدن

خواهرم که نگو با ذوق از غذا خوردنم تعریف میکرد

مدرسه مدیرمون انقدر خوشحال شد وقتی رفتم مدرسه معلما خودشون میومدن دیدنم 

خیلی خوب بود وقتی خوب شدم ..

ولی هیچوقت یادم نمیره خیلی چیزارو 

کارایی که برام میکردن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😢 بگو عزیزم دارم گریه میکنم😔 الهی بمیرم

تروخدااا گریه نکن 

بمیرم الهی 

ببخش ناراحتت کردم 😥😥😥😥😥

نه عزیزم بگو  خداروشکر که الان سالمی بگو😘😘😍😍😍😍😍

ممنون عزیزم😘😘 

نوشتم گلم🙏🏻🌹❤️

😢😢😢 خیلی قشنگ بود.. انشاالله همیشه سالم باشی درکنار پدر گلت و خانواده خوبت❤❤❤❤❤❤❤

مرسی عزیز دلم لطف کردید

انشالله شما و خانوادت همیشه تنتون سالم و دلتون شاد باشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹😍😍😘

نه بابا این چه حرفیه هممون به جایگاه داریم پیش خدا خدا به خانوادم نگاه کرد .. و از بزرگی خودش منو ش ...

اشکام ریخت😢😢😢 خداروشکر سالمید

ان‌شالله خدا یه معجزه بزرگ کنه برای یکی از عزیزان من😢😢😢😢😢😢خیلی دعا کردیم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

[QUOTE=80829257]اشکام ریخت😢😢😢 خداروشکر سالمید ان‌شالله خدا 

وای ببخشید شرمنده بخدا..😥😥😥

الهی آمین.. انشالله خدا عزیزتونو سلامت کنه 🙏🏻❤️

[QUOTE=80829257]اشکام ریخت😢😢😢 خداروشکر سالمید ان‌شالله خدا  وای ببخشید شرمنده بخدا..😥😥 ...

دشمنت شرمنده😗😗

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
میشه بگی از چ طریقی مریض شدی؟من از بچگی الکی میترسم ک نکنه هپاتیت بگیرم

بله عزیزم

از مدرسه از یکی از دوستام گرفتم

بغل دستیم بودش طفلی رفت تو کما و مرد 

من نمیدونستم از ایشون گرفته بودم منتهی همون موقع متوجه نشدم یک ماه بعد تازه علائمش بروز کرد 

چشمام زرررد شده بود

پشت گوشم و با تیغ بریدن یه کارایی کردن زردی از بدنم دفع بشه 

اوووووف من یه ضجرایی کشیدم سر اون بیماری 

بله عزیزم از مدرسه از یکی از دوستام گرفتم بغل دستیم بودش طفلی رفت تو کما و مرد  من نمیدونستم ...

ای وااای عزیزم خداروشکر خوب شدی ایشالا همیشه تنت سالم باشه نمیدونی اون دوستت چطور گرفته بود؟