2777
2789
شما ک پیش خدا عزیزی، من رو هم دعا کن😢

نه بابا این چه حرفیه هممون به جایگاه داریم پیش خدا

خدا به خانوادم نگاه کرد .. و از بزرگی خودش منو شفا داد

من که کسی نیستم بدترین بندش هستم

فقط میدونم خدا صدای همه رو میشنوه

و اینو هم قبول دارم هر کسی میتونه زبان یکی دیگه در دعا کردن باشه یعنی خدا دعای دیگران رو در حق آدم زودتر مستجاب میکنه

منم براتون از خدا میخوام که انشالله خدا دلت رو شاد کنه و هر چه میخوای بهت بده🙏🏻🌹

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من واسه خودم معجزه نشده تا حالا

ولی خیلیارو دیدم معجزه براشون اتفاق افتاد

بستگی داره چقد پیش خدا عزیز باشین...دوستون داشته باشه معجزه میکنه براتون ...دوستونم نداشته باشه هیچی...

هر چیز که در جستن آنی آنی

اشکام سرازیر شد.. خداروشکر عزیزم😍😍 امام علی یار و یاورت باشه احسنت به داداشت... غم خواهر خیلی سخ ...

مرسی عزیز دلم ممنون🌹🙏🏻😭😭

خیلیییی سخته قبول دارم 

انقدر ناراحت بود مخصوصا همین برادر دانشجوم فقط کارش گریه بود به دوستاش گفته بود خواهرم حالش خیلی بده براش دعا کنید 

دوستاش خیلی بخاطر اینکه ناراحت بود داغون بودن حتی مامان یکیشون اومد عیادتم..

من هیچوقت برادرمو اونجوری ندیدم نه قبلش و نه بعد خوب شدنم خداروشکر 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم یکم از خانوادت میگی تو اون روزای سخت؟؟؟😢😢😢

بله..😓😭😭

خانوادم خیلی هزینه میکردن هممممش دکتر میبردن بهترین دکترا ولی من خوب نمیشدم در واقع جوابم کرده بودن! میدونید چرا!

بخاطر اینکه بیماریه من با به تشخیص اشتباه بدتر شد

من حالم بد شد هپاتیت گرفته بودم دیگه منو بردن دکتر، دکترم گفت آنفولانزا گرفته! میگفت ضعیف شده کم خونی هم داره!  تا میتونید تقویتش کنید بهش جگر بدید بخوره جگر گوسفند و مرغ و ...

خانوادم هر روز بهم جگر میدادن کلی غذاهای مقوی در صورتیکه هممممه اونا برای من سم بود!!!!

من ابدا نیاید جگر تخم مرغ گوشت و اینجور چیزا میخوردم

تا اینکه دیدن من اصلا حالم افتضاح شد منو دوباره بردن بیمارستان گفتن کی به شما گفته آنفولانزا! ایشون هپاتیت داره!!

ولی دیگه کار از کار گذشته بود من بیماریم بدجور شده بود فکر کنید من غذا و حتی آب نمیتونستم بخورم  همه رو بالا میاوردم

بعد مثل پریود خون ازم میرفت هر روز و خون بالا میاوردم خیلی ببخشید البته

بابام که انقدر داغون بود و گریه میکرد تمام موهاش دو هفته ای سفید شد..😓 مادر نداشتم ۱۰ ساله بودم به رحمت خدا رفته بود

پدرم بالای سرم بود همیشه 

یه روز فشارم رفت رو ۶!!! هزیون میگفتم خودم احساس میکردم روی هوا هستم 

ادامه..