2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوم دبیرستان بودم 

یک ماه مدرسه نرفتم ، ماه رمضان شد

برادرام خیلی گریه میکردن خانوادم کلی هزینه کردن برام 

برادرم دانشجو بود ریش گذاشته بود انقدر گریه میکردن همه..

رفته بود شب قدر رفته بود مسجد تا صبح کلی دعا کرده بود و ذکر گفته بود بهشون سحری داده بودن نخورده بود آورد خونه

من ساعت ۴،۵ صبح خواب بودم وقتی برادرم اومد بیدار شدم 

انقدر حالش بد بود

اوند پیشم منم بوی غذا بهم خورد قورمه سبزی بود گفتم یه قاشق میاری بخورم!😭😭😭😭

تعجب کرد عاخه من اصلا نمیتونستم چیزی بخورم فقط سرم بهم وصل بود

با خوشحالی رفت آورد من خوردم !بالا هم نیاوردم 

امام علی شفام داد قربونش برم😰😰😰😰😰😰

هیچکس باورش نمیشد هیچکس 

چون من دیگه جونی نداشتم🌹

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خدا رو شکر خوش ب سعادت شما

ممنون

الان یادم اومد گریه کردم دوباره😭😭😭

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
وای خدا چقدخوب....😍😍هیچی مث دردی ک بچه داره عذاب اور نیس.اینو فقط ی مادر میفهمه❤

آخی 😍😍😘

آره این بنده خدا خیلی ناامید بود

ولی بچشو سقط نکرد و نگه داشت .. با همه رنجی که سرزایمان کشید وقتی فهمید سالمه خیلی خیلی خداروشکر کرد😄😄😄😍😍😍😘

چقدخوب.😍😍الحمدلله

مرسی 🌹😘 جریانشو نوشتم اگر خواستی بخون عزیزم

دوم دبیرستان بودم  یک ماه مدرسه نرفتم ، ماه روضان شد برادرام خیلی گریه میکردن خانوادم کلی هزی ...

چ قشنگ😭😭😭😭😭

ایا بعد از اون معجزه رفتارت و زندگیت و افکارت تغییر کرد

چ قشنگ😭😭😭😭😭 ایا بعد از اون معجزه رفتارت و زندگیت و افکارت تغییر کرد

خواهرم با اینکه بیماری واگیر داشت شبا میومد بغلم میکرد انقدر بوسم میکرد حتی پاهامو اننننقدر گریه میکرد ولی من توانایی نداشتم دلداریش بدم

وای خیلی سخت بود مخصوصا برای خانوادم

عزیزم نمیخوام دروغ بگم ولی من دختر خییلیییی مظلومی بودم اصلا آزارم به یه مورچه هم نمیرسید 

بعد از اون هم که بزرگ سدم و دانشگاه و اینا رفتم سعی میکردم تا جایی که میتونم بدی نکنم..

نه خیلی تغییر نکردم 

گل بی عیب خداست من همیشه سعی میکنم خوب باشم 

همین 

خدا خیلی بزرگتر از اعمال ما هستش

دوم دبیرستان بودم  یک ماه مدرسه نرفتم ، ماه رمضان شد برادرام خیلی گریه میکردن خانوادم کلی هزی ...

اشکام سرازیر شد.. خداروشکر عزیزم😍😍

امام علی یار و یاورت باشه

احسنت به داداشت... غم خواهر خیلی سخته