2777
2789
ای وااای عزیزم خداروشکر خوب شدی ایشالا همیشه تنت سالم باشه نمیدونی اون دوستت چطور گرفته بود؟

مرسی عزیز دلم♥️♥️♥️انشالله همیشه تن شما هم سالم باشه

نه بخدا اونو نمیدونم چطوری گرفته 

فقط یادمه خانوادش اشتباه کرده بودن نگفته بودن مریضه بعد چون اون خیلی بنیه نداشت سریع خدارحمتش کنه از بین رفت. رفته بود تو کما.. مدرسه که متوجه شد من هم بیماری گرفتم مدیرمون گفت هر وقت خوب شدی بیا اصلا هم نگران چیزی نباش .. من یک ماه و خورده ای مدرسه نرفتم وقتی هم رفتم مدیرمون خیلی کمکم کرد و نمره هامو خوب رد کردن خداروشکر

ولی وقتی رفتم گواهی سلامت دکترم داد .. مطمئن شدن که خوب شدم خیالشون راحت شد 

راستی اصلا نیازی نیست که نگران باشی میدونی چرا؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مرسی عزیز دلم♥️♥️♥️انشالله همیشه تن شما هم سالم باشه  نه بخدا اونو نمیدونم چطوری گرفته  ...

چون میتونی پیش گیری کنی خودت

اگر من از قبل واکسن هپاتیت آ و ب و س  رو زده بودم 

اگر این سه واکسن رو زده بودم بیماری نمیگرفتم حتی اگر تو یه بشقاب باهاش غذا میخوردم ..

خانوادم وقتی من اینطوری شدم رفتن واکسنشو زدن..

اصلا نگران نباش فقط اقدام کن برای واکسناش 

فکر کنم خواهر و برادرام رفتن خیابون پاستور زدن سما تحقیق کن برو حتما واکسنشو بزن

برای زردی چشمم هم که سفیدی چشمم زررررد شده بود پشت گوشمو با تیغ بریدن 

تو چشمم فلفل سیاه ریختن که رنگش الان سفید سفیده خداروشکر

فکر کن فلفل ریختن بخدا ۱۰ نفر آدم دست و پامو گرفته بودن (البته بهم که نگفته بودن میخوان همچین کاری باهام بکنن) یه دفعه این کارو کردن.. ۱۰ نفر گرفته بودنم برادرم که روم نشسته بود! بااااورت میشه من با اون تن نخیفم که تو مریضی پوست استخون شده بودم همه رو داشتم پس میزدم... اننننقددددر میسوخت فلفل ریختن تو چشمم که نگو جییییغ میزدم 

ازشون متنفر بودم اون لحظه گر گرفته بودم .. خیلیییی بد بود ولی الان ازشون ممنونم چون چشمام زرد نیست♥️

ببین کلا یکی رو دیدی چشماش زرده یا هپاتیت داره یا گرفته خوب شده منتهی زردی چشمشو نگرفتن (البته خیییلییییی نادر هستن که جون سالم به در ببرن) 

ضمنا نوع بی و سی خیلی کشنده هست شاید زیاد طول نمیکشه

نوع آ باز قابل درمانه 

برای من نوع آ بود خداروشکر

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون میتونی پیش گیری کنی خودت اگر من از قبل واکسن هپاتیت آ و ب و س  رو زده بودم  اگر این ...

خداروشکر ک اون همه سختی کشیدی نتیجه گرفتی و خوب شدی من کلا وسواس فکری گرفتم مثلا میرم پارک ی معتاد کنارم رد بشه احساس میکنم هپاتیت گرفتم میام خونه لباسامو میشورم میرم حموم اصلا ی وضعی ممنون از راهنماییت حتما واکسنامو میزنم

خداروشکر ک اون همه سختی کشیدی نتیجه گرفتی و خوب شدی من کلا وسواس فکری گرفتم مثلا میرم پارک ی معتاد ک ...

دور از جونت منم حساسم که این بلا سرم اومد.. 

اصلا نیازی به حساسیت نیست وقتی پادزهرشو تو بدنت داشته باشی عشقم😍😍