2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از شوهرم میتیغه😒🤬

2284 بازدید | 147 پست

سلام...

من عقدم و چندوقت دیگه عروسیه یکی از فامیلای همسرمه و دیروز همسرم منو برد خرید و جفتمون لباس خریدیم من نوبت ارایشگاه گرفتمو و خلاصه اومدیم خونه که دیدم مادرشوهر هی میناله وای چقدر خرج میکنی واسه دوساعت عروسی لباس خریدی ارایشگاه میری چرا انقدر هزینه میکنی دلت نمیسوزه و فلان شوهرمم با خنده گف وای مامان چرا انقدر غر میزنی سرش دیه اونم جوونه دوس داره برسه به خودش تو عروسی چهارنفر و میبینه نمیشه که همینجوری بره خب خودمون صحبت کردیم و به تفاهم رسیدیم سر خرید و ارایشگاه دیه منو بیخیال شد و شروع کرد گف ما پول نداریم نتونسم لباس بخرم نمیتونم ارایشگاه برم قسطامون عقبه انقدر نالید که همسرم دوتومن پول واسه پدرشوهرم کارت به کارت کرد گف میدم کارشون راه بیوفته بهم پس میدن😒😒😒بابا ما خودمون صدتا گرفتاری داریم عید خودمون عروسی داریم خدایی هزارتومن واسه عروسیمون خرج نمیکنن که هیچ ازمون پولم میگیرن همشم مادرشوهره عوضیم مقصره پدرشوهرم طفلک به بچهاش رو نمیندازه😑وای کشته منو همشم اصرار داره بعد عروسی نزدیک خونه اونا خونه اجاره کنیم همسرم خونه داره تو تهران اما واسه ما دونفر خیلی بزرگه دادیم اجاره و میخوایم یه خونه کوچیکتر اجاره کنیم🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرتو بتیغ ☺ ببرش بیرون بگو بریم بستنی بخوریم بعد ببرش سمت بازار اروم اروم😁😁

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه