2789

تاپیک قبلیمو بخونید اگه نمیدونید قضیه رو

من دیگه خودم بلند شدم اومدم خونم ولی میخواستم باهاش قهر باشم همچنان چون نه پیام داد نه اومد دنبالم اصلا عین خیالش نبود منم وقتی اومدم خونه بهش پیام دادم که (از دیروز خونه مامانمم نه یبار بهم گفتی نرو نه پیام دادی نه زنگ زدی نه اومدی دنبالم عین خیالت نبود . با این کارت خیلی چیزارو فهمیدم) ولی بهش نگفتم که برگشتم خونه اونم خونه نبود. پیام داده که شب میام دنبالت. حالا میخوام دوباره برم خونه مامانم حالا که میخواد بیاد بیاد یکم منتمو بکشه با منت برگردم ولی اشتباه کردم اومدم ظرفاشو شستم خونه رو تمیز کردم 🫤😂 الان چیکار کنم بنظرتون کار درستیه. ولی بعدش میفهمه ک اومدم خونه باز برگشتم دیگه 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر عجولی دختر

قهر رفتی بعد باز پیام دادی منتظر جواب نشدی سریع رفتی خونه میشه ازت بخوام لطفاً صبر تمرین کنی و قبل از هر کاری فکر کنی ترک خونه رفتار درستی نیست قبح ی کار نشکن

الان هم نیاز نیست غذا خوشمزه درست کن بشین درست حرف بزن تا مشکلی که داشتید باهم حل کنید من خودم متاهلم باوجود خانواده بشدت حامی و منطقی خیلی دلم نمیخواد مشکلات ام از حریم خصوصی ام عبور کنه

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بگو من خودم اومدم خونه نخواستم جلوی مامانم اینا خورد بشی ولی واقعا اگه دلت میخواست بیام منتظر نمیموندی من بگم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

خونه رو بهم بریز ظرفارم دوباره کثیف کنبرگرد بیاد دنبالتپررو میشه اینجوری

این دیگه چه پیشنهادی بود🤣🤣چقدر لجبازی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چقدر عجولی دختر قهر رفتی بعد باز پیام دادی منتظر جواب نشدی سریع رفتی خونه میشه ازت بخوام لطفاً صبر ت ...

حوصلم سر رفت نمیتونم خونه مامانم اصلا عادت کردم ب خونم