من عقدم و چندوقت دیگه عروسیه یکی از فامیلای همسرمه و دیروز همسرم منو برد خرید و جفتمون لباس خریدیم من نوبت ارایشگاه گرفتمو و خلاصه اومدیم خونه که دیدم مادرشوهر هی میناله وای چقدر خرج میکنی واسه دوساعت عروسی لباس خریدی ارایشگاه میری چرا انقدر هزینه میکنی دلت نمیسوزه و فلان شوهرمم با خنده گف وای مامان چرا انقدر غر میزنی سرش دیه اونم جوونه دوس داره برسه به خودش تو عروسی چهارنفر و میبینه نمیشه که همینجوری بره خب خودمون صحبت کردیم و به تفاهم رسیدیم سر خرید و ارایشگاه دیه منو بیخیال شد و شروع کرد گف ما پول نداریم نتونسم لباس بخرم نمیتونم ارایشگاه برم قسطامون عقبه انقدر نالید که همسرم دوتومن پول واسه پدرشوهرم کارت به کارت کرد گف میدم کارشون راه بیوفته بهم پس میدن😒😒😒بابا ما خودمون صدتا گرفتاری داریم عید خودمون عروسی داریم خدایی هزارتومن واسه عروسیمون خرج نمیکنن که هیچ ازمون پولم میگیرن همشم مادرشوهره عوضیم مقصره پدرشوهرم طفلک به بچهاش رو نمیندازه😑وای کشته منو همشم اصرار داره بعد عروسی نزدیک خونه اونا خونه اجاره کنیم همسرم خونه داره تو تهران اما واسه ما دونفر خیلی بزرگه دادیم اجاره و میخوایم یه خونه کوچیکتر اجاره کنیم🙃
فقط کسی که تو شرایطت باشه میتونه درکت کنه😞مادرشوهر خواهرشوهر منم همش دارن میتیغن شوهرمو ،تا یه ذره پس انداز میکنم از چنگ شوهرم درش میارن خدا نگذره ازشون
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مادرشوهرم منم میخاد از شوهرم پول بگیره و ی چی بخره واسه دخترش.شوهر بیچاره منم تازه دو سه ماهه رفته سر کار ...دیگه خودتون فکرشو بکنید....
خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....