2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از شوهرم میتیغه😒🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرتون کارش زشت بود نباید توی کارشما دخالت میکرد من درکتون میکنم 

ولی همسرتون هم حق نداشت این مبلغ را کارت به کارت کنه براش  همسرتون اگه میخواست کمک کنه  حداکثر پونصد هزار تومن پول بهشون میداد دیگه دومیلیون زیاده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

فقط کسی که تو شرایطت باشه میتونه درکت کنه😞مادرشوهر خواهرشوهر منم همش دارن میتیغن شوهرمو ،تا یه ذره پس انداز میکنم از چنگ شوهرم درش میارن خدا نگذره ازشون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چه پروروئه 

بلده به شما بگه واسه دوساعت عروسی این همه خرج میکنی اصرافه ولی به همون دلیل از شما پول قرض میکنه😠😠😠

چقدر بی عقلی دختر؟!!!! یعنی چی خونمون واسه ما دونفر بزرگه؟!!!! برو بشین کیفشو ببر

چند متره مگه که میگی واسه دو نفر بزرگه؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بااین اخلاقیاتی ک دارن اصلا ب صلاحت نیس بری نزدیکشون زندگی کنی . دور باش .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

مادرشوهرم منم میخاد از شوهرم پول بگیره و ی چی بخره واسه دخترش.شوهر بیچاره منم تازه دو سه ماهه رفته سر کار ...دیگه خودتون فکرشو بکنید....

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....