2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از شوهرم میتیغه😒🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 147 پست

مادرشوهرت حسوده هرچی خرید شوهرت مخفی کن ازشون طلا خرید لباس خرید کیف کفش حتی یه پفک نشون هیچ کدومشون نده به شوهرتم بگو به هیچ کس نگو چی خریدیم سورپیرایز شن یا بگو نگو شاید دلشون بخواد نداشته باشن ناراحت شن خرید بازار هم هیچ کسو با خودت نبر فقط تو وشوهرت برید مادرا جفتتون نبری چند نفر سر خرید بازار طلاق گرفتن خیلی مهمه کسی نیار که کسی دخالت نکنه هرچی خریدی ببر خونه بابات یا خونه که قراره عروسی کنی که کسی نبینه هرچی پرسیدن بگو چیزای ساده خریدم نمی دونم چند خریدم یادم رفته

عزیزم مبادا خونتو بدی اجاره گیر بده من خونه خودمون می خوام حتی بزرگ باشه بگو اونو از همه بیشتر دوست ...

باشه عزیزم سعی میکنم یجوری جهیزیه سرهم بیارم برم همونجا💖ولی یکم تو خونه بزرگ میترسم تنها باشم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درآمدش زیادم نیس نمیدونم چرا همه فک کردین همسرم خیلی مایه داره😑

وقتی اونجوریه  مادر شوهرت بی انصافی میکنه 

مادر شوهر من 

پدر شوهر من ماااا هیچی نداریمم  از شوهرم میتیغن  من که نمیبخشمشون

دلم یه تیکر واقعی میخاد   میخوام مامان یه دختر نازو خوشکل بشم 

وای چه حرفا ادم میشنوه

من بااینکه خانواده همسرم احتیاج مالی ندارن من مداوم به شوهرم میگم فلان چیز براشون بخر...

خدایی یه ذره فکر کنی میبینی اگه اون مادر این پسر درست تربیت نکرده بود عمرا پابه پات خرید میکرد همین که بهت احترام میزاره نشون میده مادرش درست تربیتش کرده

وای چه حرفا ادم میشنوه من بااینکه خانواده همسرم احتیاج مالی ندارن من مداوم به شوهرم میگم فلان چیز ب ...

اگه ماددش درست تربیتش کرده بود و با پسرش هم عقیده بود این حرفارو نمیزد که چقدر خرج میکنی و فلان!!!!

فكر كنم منظورش ديگه باشه بد تايپ ميكنه فكر نكنم الان ديگه اراكي ها هم بگن ديه😂

میگن هنو من خودم رفتم اونجا تو یه جمله سه بار میگن دیه🤣🤣🤣😁😁البته قشنگه 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”