2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از شوهرم میتیغه😒🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 147 پست

من شوهرم خرج مادرشوهرمو میده از لباس تا خرج خونه برجیم ی تومن بش میده قبضاشم پرداخت میکنه ..با اینک ۳ تا پسر دیگ داره شوهرم ک از همه کوچیک تر متولد ۶۹ این کارا میکنه بعد دیشب مادر شوهرم‌گفت تو اصن دست تو خرجی نیس بفهمی ی قرون پول خرج نمیکنی شوهرم هیچی نگفت بعد بم گفت چرا هر کی بیشتر اهمیت میده بیشتر اذیت میکنن گفتم بیخیال مامانت دیگه ی عمر زحمتتو کشیده حالا ی چی گفت😑ولی تو دلم کلی ناراحت شدم واسش 

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرید سر زندگی خوب میشه اینا غم نیس خوشگله 

منم سه ساله عقدم تازه شوهرم سرپرست خانوادشم هست 

ی کارگر سادس 

بیخیال بابا

میرید سر زندگیی انقد وام و خرج و ورج هست ک ب اونا نمیرسه

اگرم ناقد داره ک شما رو ساپورت کنه اضافم بیاره . چ اشکال داره خرجشون کنه . بهتر اینکه خرج چیزای بد و زن غریبه بده 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

الان عروسهای نمونه میان حمله میکنن،که ما خودمون جیب شوهرمونو خالی میکنیم میدیم به مادرشوهر😑😓

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..