2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از شوهرم میتیغه😒🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 2284 بازدید | 147 پست

حالا هنوز عقدی اکثر پسرا همینن بعده ازدواج درستش کن برا پولاتون برنامه داشته باشید که نتونه چیزی بده بشون اتفاقا ازشون هم دور بمونید وگرنه حسادتا همچنان ادامه داره

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
اگه داره که مشخص داره بیخیال شو تا میتونی تو هم خرج کن غمت نباشه

بابا خب داشته هم باسه واسه اینده خودمون باید بزاره کنار نه فرت و فرت بده مامانش اونقدرام مایه دار نیس باور کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم خرج مادرشوهرمو میده از لباس تا خرج خونه برجیم ی تومن بش میده قبضاشم پرداخت میکنه ..با اینک ...

دل بزرگی دارید 

میدونم خیرش تو زندگیتان میاد شک نکن 

بخدا راست میگم 

اونا نبینن خدا ک می بینه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
دل بزرگی دارید  میدونم خیرش تو زندگیتان میاد شک نکن  بخدا راست میگم  اونا نبینن ...

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
مادرشوهرتون کارش زشت بود نباید توی کارشما دخالت میکرد من درکتون میکنم   ولی همسرتون هم حق ...

خانم میگفتن ما یه تومن بیمه ماشینمون عقبه دیه همسرمم با بیمه ماشین و قسط قرعه کشی شون و خرید لباسشون دوتومن در نظر گرف خاک تو سر دلسوزش😫انگار وظیفشه

خونه بزرگ دوس ندارم و تنها توش میترسم😶

صد در صد اشتباه میکنی

چند متره مگه؟

یه بخشیش رو بکن سالن پذیرایی مخصوص مهمون. یه بخشیش نشیمن مخصوص خودتون

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بسه تو رو خدا پسرشونه 

ادم ب غریبه کمک میکنه اینکه مادرشه 

بگو خدا انقد ب شوهرم مال بده ک ب همه کمک کنه 

خسیس نباشید لطفا 

پدرشوهرم گفت دو سال من خرجتون رو میدم تا شوهرت بره سرکار تازه دو سه ماهه ک میره سرکار و هنوز حقوق ندادن بهشون بعد اگه ی جا واسه ما خرج کنه مادرشوهرم میاد میزنه تو صورتش ک فلان جا بابات ب جات پول داد حالا تو باید اون پولو بدی ب من.ببینید من چی میکشم ...

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
میدونستی مادر اگه محتاج باشه میتونه بیاد از پسرش بدون این که بگه پول بردار؟ پس شوهرت مشکل مالی نداره ...

ای خدا ما خودمون احتیاج داریم خب مشکل مالی و تو این گرونی مایه دارام دارن حالا ما که خیلی مایه دار نیسیم

اونقدرام نداره بابا کاش اصن نداشت بلکه ازش نمیگرفتن

کاش نداشت؟؟؟؟

ک نخاد کمک کنه 

متاسفم عزیزم 

شما دچار بیماری خساست هستید

وا عزیزم تو زنشی اون مادرشه حتی اگه جونشم بده براش کمه حالا ایشالا خودتون بچه اووردین میفهمین،شاید د ...

😐ینی اینکه به من گف کمتر خرج کن و اینا قبول نیس؟؟؟به من میگه هزینه نکن واسه ارایشگاه خودش میگه ندارم برم ارایشگاه کفتاره پیر😒