2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته ازین ناباروری🫠

940 بازدید | 108 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته خیلی

دراز کشیدم بی حال و بی روح، تنهای تنها. تی وی همینجور از عصر روشن مونده و الان داره صدای روضه پخش میکنه نمدونم امشب فکر کنم شب شهادته.

حالم بده. خسته شدم از انتظار از نشدن ها از جواب نگرفتن ها. دو سال و خرده ایه اقدامم و نمیشه بی دلیل و بی مشکل. دو سال و خرده ایه هی همه حامله میشن و بچه هاشون بدنیا میاد، شیرشون میدن، بغلشون میگیرن، قربون صدقشون میرن، من همینجور نگاه میکنم و حسرت میخورم.

سرکار رفتم، کلاس های مختلف رفتم، درسمو ادامه دادم. ولی بیشتریاشو نصفه کاره رها کردم. روحیه م داغونه. پامیشم واسه خودم میرقصم اهنگای شاد گوش میدم بازار میرم ورزش میکنم ولی نهایتا یکی دو ساعت حالم خوبه. باز دوباره حالم بد میشه.

به زور از رختخواب جدا میشم.

الان یه تاپیک دیدم ازمایش مثبت بارداریشو گذاشته بود تو ماه اول باردار شده بود. دلم بیشتر گرفت که چرا من نه؟

خیلی حالم بده...

خواهرشوهر و خواهرمم همزمان باهم حامله ان و جلو چشمم...

هعییی🍂

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

بدون هیچمشکلی

مگه میشه ادم مشکلی نداشته باشه و بازم باردار نشه

منم یکسال اقدام بودم الان فهمیدیم همسرم اسپرم هاش صفره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داعما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🥲❤️

منم مثل تو ام گلم تنها نیسی غصه نخور خدا رحمان و رحمیه اخرش میشه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

منم ۹ساله باردار نشدم بایه عالمه دکتری و امپول زدن...حالا قبل عید میخام انتقال بدم دوتاجنین دارم بزدر هزارتا امپول.....خیلی سخته ..منم صبح تاشب تو خونه تنهام حوصلم خیلی سرمیره...ولی چاره چیه....

خدایا فقط یه نگااااه

ان شاالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده سال دیگه جشن میلاد امیرالمؤمنین نی نی به بغل تو و بابا جونش ۳ تایی برین شیرینی نینی رو بین مردم پخش کنید به حق مهربانترین بابای عالم 🌱💚🌸

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ان شاالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده سال دیگه جشن میلاد امیرالمؤمنین نی نی به بغل تو و بابا جونش ...

گریه م گرفت بااین پیامت🥺

ممنونم ایشالا

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

تنبلی نداری؟انشالله خدا بهت نظر کنه گلم

نه اصلا

بدون هیچمشکلیمگه میشه ادم مشکلی نداشته باشه و بازم باردار نشهمنم یکسال اقدام بودم الان فهمیدیم همسرم ...

اره میشه.

گاهی وفتها زوجین سالمن و پزشک ها هم علت ناباروری رو نمیفهمن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ای یو ای و ای وی اف نکردی؟

نه

ولی تحت نظر پزشکم

هنوز پیشنهاد نکرده

گریه م گرفت بااین پیامت🥺ممنونم ایشالا

الهی که اشکای شوق جاری بشه از چشمای شما و هر کی نی نی میخاد

منم ۹ساله باردار نشدم بایه عالمه دکتری و امپول زدن...حالا قبل عید میخام انتقال بدم دوتاجنین دارم بزد ...

منم شاید قبل عید انتقال بدم ایشالا مثبت شیم ب امیدخدا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
2790
2778
2791
2779
2792