2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 24 پست
چه وجهه اجتماعی داره؟

توی روابط اجتماعیش خیلی موفقه و همه دوسش دارن و واقعا با روابط من متفاوته و الان همه منو مقصر میدونن،اعتماد بنفس منوازم گرفته همش حس میکنم بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه وجهه اجتماعی داره؟

توی روابط اجتماعیش خیلی موفقه و همه دوسش دارن و واقعا با روابط من متفاوته و الان همه منو مقصر میدونن،اعتماد بنفس منوازم گرفته همش حس میکنم بدم

توی روابط اجتماعیش خیلی موفقه و همه دوسش دارن و واقعا با روابط من متفاوته و الان همه منو مقصر میدونن ...

ایشونچند تا دوست صمیمی داره؟ با چند تا از همکاراش رفت و آمد داره؟رابطش با اقوام شما چطوره؟

3تا دوست صمیمی داره و بااقوام منم در ظاهر خوب بود ولی بعدش پیش خودمون دوتا مدام ایراد میگرفت و اجازه ...

پس روابط اجتماعیش خوب نیست ایشون باید با اقوام شما بتونند به راحتی ارتباط درست برقرار کنند و اگه بدی هم دیدند گذشت کنند و به روی شما نیارن

پیاماشو خوندید؟بخدا اینا تازه مودبانه هاشه تو تمام پیاماش بهم بی احترامی میکنه خودمو باختم چیکار کنم از عشقم کم بشه،باشگاه رفتم دارم برای آزمون وکالتم میخوام ولی بیفایدس

اخخخ خواهررولش کن بخداوندی خدااااکه منم یکی توزندگیم بودهمین جوری نابووودم میکردهروت دلش میخاستخوب بودروقت دلش میخاست بد بودمیشست منو میزاشت کنارشش ماه طول کشیدولش کنم امااااا راحت شدمممم بخدا برگشتم بزندگی انقدموفق شوک اتیش بگیره..منتظرباش کسی ک قدرتومیدونه پیدابشه عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز