2777
2789
عنوان

نامزدی

683 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من تو تایپیک قبلیم گفتم که نامزدیم بهم خورد و تالاری که واسه عقد گرفته بودیم کنسل شد

یکماهه از اون بحث که باعث جدایی شدمیگذره و خانوادش حتی یه زنگ بمن وخانوادم نزدن،الان نامزدم بهم پیام داده که بیا دوباره شروع کنیم ولی خانوادم ب شدت مخالفن

خودمم میدونم درحقم خیلی کوتاهی کردن ولی دوسش دارم و واقعا این چند وقت عذاب کشیدم بنظرتون چیکار کنم؟

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم بنظرم این ادم درست بشو نیست شما خودت بی تابی میکنی و هردفه برش میگردونی زندگی این مدلی مگ میشه؟یکی دوماه عذاب ببینی بهتر از یه عمره .

تو نامزدی مگ کسی دعوا درست میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تاپیکتو خوندم اصلا برنگرد 

خدای نکردهبعد عروسی یا بعد بچه جدا شی داغون میشی 

نامزدت انگار زیاد تعادل نداره 

قرار نیست ادم هرکسو دوس داره داشته باشه 

مثل یه لباس مگه هر لباسی میبینی و دوس داری میخریش 

بزار این دوران بگذره و اصلا قبول نکن

عمرتو به پای ادمی مثل اون خراب نکن

تروخدا خودتو اسیر یه زندگی اشتباه نکن این حس شما زودگذره مردا از اون چیزی که تو نامزدی و دوستی هستن ٢٠درصد بدترن دیگه خودت حساب کن که چی میشه.

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  

کسی که تورو توی خانوادش بی احترام میکنه و بهت توهین میکنه روش باز شده فردا جلوی همونا کتکت میزنه خواهشا تحت تاثیر احساست قرار نگیر 

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  

درسته بهش حس داری و بعد این دعوا و دوری دلت واسش تنگ شده، ولی اینجوری خیلی سخته که یه تنه کوتاه بیای و تلاش کنی واسه نگهداشتن زندگیت

احساسی تصمیم نگیر ، از عقل و منطق و نظر خانوادت استفاده کن، ایشالا هرچی صلاحه همون بشه❤

محیا خانوم هستم🤪😎

دوست عزیز در مورد اختلالات شخصیتی یه مطالعه بکن ، ایشون به احتمال زیاد" اختلال شخصیت وسواسی" داره، ایده آل گرا هستند اما قدر یه فرد ایده آل رو نمیدونن و قطعا خسیس هستند و انعطاف پذیر نیستند و مشکل تصمیم گیری دارند ، این اختلال شخصیتی قابل درمان نیست و به سختی بهبود نسبی پیدا میکنند و شما باید نه تنها سازش کنید بلکه خودتونو برای شرایط بدتر ماده کنید، مطمئن باشید از این فرد و خانوادشون هیچ احترامی نخواهید دید و هر سال روز تولدتون و سالگرد ازدواجتون و روز زن منتظر قهر و دعوای ایشون فقط برای هدیه نیاوردن باشید ، یا اینکه برای خودتون احترام قائل باشید و هرگز به اون زندگی بر نگردید

2790
2778
2791
2779
2792