2777
2789
عنوان

اختصاصی

1416 بازدید | 18 پست

کاش میشد قبل آشنا شدن با کسی تیزرش رو دید.

همه میرن ، اونایی که قول موندن دادن زودتر. این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده

نه دیگه، اشتباهت همینجاست!

توی تیزر طرف رو جوری نشان میدن که شیفته اش بشی و حاوی حقایق نیست.

باید قبلش خلاصه قسمتهای قبل رو ببینی!

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من میخوام رو همین معیارها شوهر انتخاب میکنم

اولش

خوشتیپ باشه

مطمعن باشه

منو دیده باشه

نازکتر از گل بهم نگه

با شخصیت باشه

با ادب باشه

با محبت باشه

با عشق نگام کنه

دلمو نرنجونه

بهم تلفن بزنه

منو دوسم داشته باشه

میشه محرم اسرارم غم خوارم تکیه گاهم سایبون خانه ی امنم بابای بچم

که این شخص از داشتنم خوشبختترین مرد عالم میشه چون منو داره دیگه چی بهتر از این

خواستم بگم برای خودتون معیار انتخاب کنین مثل من

من اگه پلیس میشدم با یه اشاره کل دزدارو پیدا میکردمو رسوا نمیکردم😂 چون ذات دزد درست نمیشه باید دستشو قتع میکردیم من اگه دزدی پیدا کنم دیگه خودشو ادب نمیکنم میرم یه راست مامانمو ادب میکنم ولی قاتل رو به دار می اویختم .1405Zohal.

نه دیگه، اشتباهت همینجاست!توی تیزر طرف رو جوری نشان میدن که شیفته اش بشی و حاوی حقایق نیست.باید قبلش ...

😂😂موافقم

آقایون سایت نی نی سایت😂 اگر درخواست دوستی بدین یا پیام بدین شات میگیرم منتشر میکنم ...پس حد خودتون رو بدونید...یادش به خیر قدیما فقط خانوما عضو بودن انقدر بچه و مرد نبود اینجا

من میخوام رو همین معیارها شوهر انتخاب میکنم اولشخوشتیپ باشهمطمعن باشهمنو دیده باشه نازکتر از گل بهم ...

با همین معیار انتخاب میکنیم ولی زندگی یه جور دیگس .

یه نویسنده 😉

برا اولین بار باهات موافقم🚶♀️

یک بار دیگه هم این جمله رو گفتی

میشه دومین بار 😁😋

همه میرن ، اونایی که قول موندن دادن زودتر. این زندگی بی معنیه ولی این تویی که بهش معنا میدی ارزش چیزی جز معنایی که ما بهش میدیم نیست اثباتش هم اینه قبل از اینکه به دنیا بیای زندگی نبوده

من میخوام رو همین معیارها شوهر انتخاب میکنم اولشخوشتیپ باشهمطمعن باشهمنو دیده باشه نازکتر از گل بهم ...

خوب همه دخترها معیار دارن برای خودشون

اما مسیله اینکه آیا پسری که با معیارهاشون بخوره میاد سراغشون یا نه

برای همین خیلی وقتها مجبور میشن از معیارهاشون عقب برن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز