2789
عنوان

اختصاصی

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 24 پست
با همین معیار انتخاب میکنیم ولی زندگی یه جور دیگس .

خب تو زندگیتو میتونی خودت بسازی هم خوب باش خوبی میبینی اعتماد کن اعتماد میبینی احترام بزار احترام میبینی محبت کن محبت میبینی صداتو کم کن آرامش میبینی در کل همه چیز به خودت بستگی. داره سعی کن ارزشتو ببری بالا شغلتون ارتقا بدی روی خوش زندگی رو میبینی

وقتی یسریارو جواب نمیدم میخوام بگم جواب ابلهان خاموشیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب همه دخترها معیار دارن برای خودشون اما مسیله اینکه آیا پسری که با معیارهاشون بخوره میاد سراغشون ی ...

هر کی برای زندگی خودش مختاره

من برای زندگیم مرد رویایی میخوام

ولی بدور از هر چیزی تو اگه دنبال آدم خوب باشی باید لولتو ببری بالاتر بلاخره خوبان خواهان خوبی هستن

هر کی برای زندگی خودش مختاره من برای زندگیم مرد رویایی میخوام ولی بدور از هر چیزی تو اگه دنبال آدم خ ...

امیدوارم بهش برسی

خلاصه ما هم یکیو میخواستیم که برای ماه عسل برامون جزایر هاوایی همون اول زندگی هم یک پورشه زیر پامون بندازه یک خونه هم تو امریکا داشته باشه با پاسپورت امریکایی

اما خوب هر چی تلاش کردیم همچین کسی نیومد سراغمون

شوخی کردم عزیرم امیدوارم بهترین قسمت بشه

اما خوب ادمها باید واقعگرا باشن وگرنه دنیا بدجور چشممون رو باز میکنه این حرف رو بابام همیشه بهم میزد البته با لفظ کمی بدتر

اینکه بخوای نازکتر از گل بهت نگه یکجورایی اصلا شدنی نیست

امیدوارم بهش برسی خلاصه ما هم یکیو میخواستیم که برای ماه عسل برامون جزایر هاوایی همون اول زندگی هم ی ...

اگه بنا به گفته ها باشه منم بهت میگم تو زیاد بخواه تا متوسط گیرت بیاد

مثل کسی که میره امتحان بده اگه فقط به فکر قبولی باشه که قطعا مردوده پس باید یکم فراتر بخوای دستاتو بازتر کنی تا هدیه خدا تو دستت جا بشه من نمیگم کمتر از گل نگه ولی مثلاً توهین نمیخوام فهاشی نمیخوام دروغ نمیخوام و...

خب تو زندگیتو میتونی خودت بسازی هم خوب باش خوبی میبینی اعتماد کن اعتماد میبینی احترام بزار احترام می ...

وقتی وارد زندگی میشی دیگه اون رویا اون معیار کم رنگ میشه و تمام تلاشت اینه زندگیتو نگه داری دوست داشتن هم خوبه متعادلش خوبه زیادی دلو میزنه. هنوز مجردی رویا داری همه رویا دارن ولی واقعیت زندگی چیز دیگه هست حرفای شما بیشتر شبیه به رویاست تا معیار تو دنیا نیومدی حتما احترام بزاری تا احترام ببینی اعتماد کنی تا اعتماد ببینی این اشتباهه و شکست داره . این ذات و شخصیت هست مهربانی احترام گذاشتن توی شخصیت و ذات هست معیار نیست . میدونی اومدی دنیا برای خودت زندگی کنی معیار رویا داشته باشی. وظیفه نداری به همه احترام اجباری بزاری همه بهت احترام بزارن . این غلطه شما باشخصیت هم باشی ادم بی شخصیت قدرنشانش هست که بهت بی احترامی کنه. منم بهترین شݝلو دارم معاون شرکت خصوصی حسابداری هستم یه مزون لباس عروس هم با دوستم شراکتی دارم ارزشمم بالاست البته نه روش شما . این جواب اون حرفت بود وگرنه بنا به فخر فروشی نیست . هرکس یه رویا یه معیار داره . امیدوارم اون چیزی که توی دلته بهش برسی 😘.

یه نویسنده 😉

وقتی وارد زندگی میشی دیگه اون رویا اون معیار کم رنگ میشه و تمام تلاشت اینه زندگیتو نگه داری دوست داش ...

خب آدم باید رویا داشته باشه

اونی که میخواد زندگی کنه باید سعی کنه بساز باشه اونی که احترام بزارم بخودش احترام گذاشته کسی هم که خوبه قطعا خوبیها نصیبش میشه ولی درست همیشه آدم خوب نیست تو هر زندگی بالا پایینیهایی هست ولی خدا تو قرآن گفته خوبها نصیب خوبان میشوند پس ما خوبی کنیم به خودمون خوبی کردیم چون بهترین چیز نصیبمون میشه آدم برای زندگیش رویا داشته باشه بهتره رویاها روزی حقیقی میشن همون طور که قانون جذب گفته ذهن انسان مثل اهنرباست هر چی بیشتر به چیزی حس داشته باشه جذبش میکنه و ارزش آدم رو شغلش نمیاره ارزش آدم با اخلاقش با روحیاتش بدست میاد و بالا میره یکی میبینی شاهه ولی برا مردم بی ارزشه تو زندگی خدا گفته بخوانید مرا اجابت میکنم پس از خدا بخواهیم تا بگیریم من نمیگم تمام رویا و خیالم به حقیقت میپیونده ولی نصفش میشه

خب آدم باید رویا داشته باشه اونی که میخواد زندگی کنه باید سعی کنه بساز باشه اونی که احترام بزارم بخو ...

هرکس یه عقیده و اعتقاد داره و به عقیده اش میرسه امیدوارم به عقیده ات برسی 😘

یه نویسنده 😉

نه دیگه تیزر جذابیت کنجکاوی داره انچه خواهید دید باید پخش کنن

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.

ولی نونا فیلما هیچ جا اخرشون معلوم نیست تا وقتی که پخش بشن مثل اشنایی ها

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.