2777
2789
عنوان

دعوا و گریه

2800 بازدید | 61 پست

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم. شوهرم منو گذاشت و رفت دنبال کارای برادرش و ... تا رسیدم هر چی از دهنشون دراومد بهم گفتن.گفتن چرا خونه رو فروختین. چرا پسرمونو از شهرمون میبری و ... منم دیدم باردارم و اعصابم نمیکشه همینا رو به شوهرم بگم حالا باور کنه یا نکنه اینا خالی میشن و من حرص میکشم زنگ زدم به شوهرم حرف نزدم گوشی رو گذاشتم رو پام. خواخر شوهرم خیلی تند حرف میزد. نمیدونم داداشمو از ما دور میکنی. پول نداره خونه گرون میخرین.در حالیکه نصف پول خونه رو پدر خودم میده. تو فلانی تو بهمانی.

داداشم عقل نداره. چرا از ما اجازه نگرفته خونه رو فروخته که برین و ... منم هیچی نمیگفتم.فقط چون نگران کنجدم بودم گفتم به برادرتون بگین و من کاره ای نیستم. من باردارم حرصم ندین و اما اون بازم ادامه داد. مادرشوهرمم که خالمم هست صد برابر بدتر حرف میزد. خیلی چیزا گفتن که نوشتنش سخته.

شوهرم رسید. پاشدم رفتم.گریه ام گرفته بود اما گریه نکردم. رفتم یه اتاق دیگه

نهال خانوم مامانی عاشقته

به شوهرت حتما بگو دیگه هم‌تنها نمون

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرم اومد لال شدن هیچی نگفتن. دیدم هیچی نمیگن رفتم با روی خوش به شوهرم گفتم. میگن خونه رو ارزون فروختی . فقط همین. خواهر شوهرم تا شنید اومد به شوهرم گفت به چ حقی اجازه نگرفتی و خونتو فروختی. شوهرمم گفت به تو ربطی نداره بشین یه گوشه

نهال خانوم مامانی عاشقته

شوهرم طرف حق رو گرفت. مادر شوهرم گریه کرد و ناسزا گفت و لعنتکرد. گفت زن گرفتی مارو ول کردی. شوهرمم گفت بیست روزه دنبال کارای برادرمم . غزل از پله افتاد کم موند بچش بیفته یکیتون نیومدین پیشش تنهاش گذاشتم رفتم دادگاه و ... گفت توقعتون زیاده. میگین همش اینجا باشم . منم زندگی دارم.

منم نشستم یه گوشه و حرف نزدم. خواهر شوهرم دوباره پرید وسط.

نهال خانوم مامانی عاشقته

ینی این خانواده شوهر تا فضولی نکنه نمیتونه بشینه یه گوشه ک .

عیننننه واس من .

انقد ک فضولننننننا.

ی چی میخریم یا میگن فعلا نیاز نبود پول خرج نکن یا میگن مدل دیگ نداش .

خب ب توچه اگ مدل دیگ داش نمیخریدیم خب حتما از اون خوشمون اومده ک خریدیم دیگ عنتتتتر خانووووووم

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩